Askile Son 12 gün kızlar hem heyecan hem korku herşey var Eylül 3 gideceğim doktora muayene edecek büyük ihtimal çok. Korkuyorum altına muayenede bu anı yaşayan varmı nasıl iki parmak muayene?
Gulsenkaragoz Askile korkulcak hicbiersey yok cn kendini kasmassan hicbirsey hissetmezsen saniyelik birsey zaten
Bba Askile canım ben şuan suni ile sancı Doğum bekliyorum 2 saatte bir alttakin bakıyorlar ebenin el hafifliğine bağlı acıyıp açımaması
mugeaykut Askile Bizde pazartesi 38+0 olucaz kontrolümüz var çatı muayenesi yapıcam dedi bende de aynı korku var 🙈
Demmo Bende pazartesi olacağım bakalım hayırlısı. 39 oluyorum pazartesi ve çok korkuyorum her şeyden 🙈
HseyinGamzeoturolu Acıyo ediyo diyenlere bakma hiç..ufack nirşey hissettğin andan gözünü kapa nefes al ver bitti saniyelik sürüyo ve doğum yapacağız onu düşün daha sancılı ☺️
Askile Herkez mi pazartesi muayene olacak kızlar :)) of bi yandan aman bebeğine kavuşacaksın diyorum ama o günde hiç gelmesin istyrm o. Çatala çıkmak Muayene olmak yada hemen o gün gelsin diyorum kafamda deli sorular var :)