Fidanbirinci Kızlar az önce çatı muayenesi oldum, olmadan önce bir çok kişinin yorumlarını okudum çok acıyor, çok uzun sürüyor vs vs diye ama 10 saniye bile sürmedi ve hiç hiç acımadı kendinizi boşuna gerip korkutmayın 🌺
as2121 Fidanbirinci Bunu görmem çok iyi oldu. 2 hafta sonra çatı muayenesi olacağım şimdiden stresi sarmıştı. İnş benim de böyle geçer 😊
bebislerimi_buyutuyorum Fidanbirinci bende çok duydum çok acıyor dayanamadım yok şöyle yok böyle 🤦🏻♀️ inanın hiç acımıyor dediğin gibi saniyeler sürüyor zaten 🤷🏻♀️ insanların abartma seviyesi bazen abartılı 😁
Somerkadir4 Fidanbirinci ah kuzum evet çok basit bı durum ama ben geçen hafta olduğumda hissetmedim bile bugün yine oldum seninle aynı saatlerde uyarıcı muayene yaptı baya uzun sürdü ve derinleri uyardı sancin olur artık dedi gerçekten 15 20 dk arayla belime ağrı giriyor 39+2 yım gelsin prensesim artık❤️🥰
Fidanbirinci Birfasulyeannesi Oturduğum yere devlet hastanesi çok uzak olduğu için hiç gitmedim ve bilgim yok malesef 🥺
beyzahuseyin Birfasulyeannesi benim 36 haftalık canım dün ağrılarım nedeniyle acile gittim devlete gidiyorum başından beri benim de dün yapıldı çatı muanem 5 saniye sürdü sürmedi yani jel sürüyor zaten hiç acımadı acımıyor da ama ben kendimi tuhaf hissettim o çatala yatmak utandım açıkçası😂 onun dışı korkulacak hiçbişey yok
beyzahuseyin Birfasulyeannesi valla nst sonucuna göre dedi sancı çıkmadı ama ağrın var dediğin için bakcam ablacım dedi ebe😂
Fidanbirinci Somerkadir4 Bende 37+2 deyim çatım falan normal doğuma müsait ama kilosu, bel çevresi 39 hafta ile uyumlu çok kesiğin olur dedi doktorum bu cuma için sezeryana karar verdik ❤️🌺
Nzlisk Bugün bende yaptırdım ve hissetmedim desem yeridir birkaç saniye sürdü anlamadım bile boşu boşuna stres yapmayın derim