menuder Eelliiff1234 hadi yaa hangi markayı almıştı acaba? Her marka öyle olur mu ki benim evde de pek yerim yok o sebeple de düşünmüştüm park beşiği açıkçası
Eelliiff1234 menuder hatırlamıyorum vala 2013 2014 o zamanlardan bahsediyorum belki şuan daha sağlam yapıyorlardır bilmiyorum vala yanlış yönlendirmeyim şimdi
Ozge trkmnesra benim ufaklık daha doğmadı. 😂 Ama ablam sepet beşik kullandı 5-6aylıkken bebek hareketlenince mecburen park beşik aldı. Ben de hem iki kere masraf olmasın hem de kalabalık olmasın diye tercih ettim. 🤗
dilaaaraozturk Çilek mobilyadan büyüyen beşik karyola aldık odasını yapacağımız için Ayriyeytende kivinin slepeer marka beşiğini aldım hem katlanıyor kolayca hemde yer kaplamıyor gece yanımda yatırcagım zaman onda yatırıcam
Svvl34 HappyMom elele madre anne yanı park beşik aldık indirimdeydi. Henüz elimize ulaşmadı bekliyoruz ama yorumlar çok iyiydi. 👍🏻
Cakmak12 dnz_dnz ben ikna edemedim basit duruyormuş park beşik para verildiğine değsin dediler belki vazgeçilir diye pahalı modellerden seçtim yine de vazgecmediler büyüyen beşikten bende kabullendim
dnz_dnz Cakmak12 anladım oluyor öyle, eşyaları kullanacak olan karar vermeli böyle şeylere aslında. Büyüyen beşik de 3 4 yaşına kadar kullanılıyormuş sanırım, memnun kalırsınız muhtemelen
MaryVenus Bedava beşik😅 Kuzenim park besik ablam ahsap besik verdi. İkisi de anne yani olmuyor. Ama bnm icin en iyi besik masrafsiz elde ettigim oldu🤭zaten cok masraf yapacagiz gerek yok.
Cakmak12 dnz_dnz inşallah kiracı olduğum için istemedim benimde hoşuma gidiyor ama inşallah kullanışlı olur
Anne12 Rahime58 ben ilk bebeğimde aldım confortbaby ninki aynısı ve ben o zaman 400euroya almıştım yatağı cibinligi yan korkumalikları ve nevresim takımı hep içindeydi. 2.5 yaşında hala kullaniyoruz. 2.ye hamileyim ama anne yani da alicam bu sefer çünkü bebek her uyandığında çok zor geliyordu bunun içinden almak
Ebbelif Turkaninalli Vilge Daha 25 haftalığım o yüzden memnun kaldım kalmadım diyemiyorum ama park yataklar gereksiz bi geniş yayvan geliyo bana Bizim beşik daha derli toplu duruyor Öneren arkadaş çok memnun hafif her yere taşınabiliyo evde demişti Ben zaten tekerlekli aldım yanımda durur kalkarken itebileyim diye Yorumları da gayet iyi Sadece öyle evladiyelik değil yani ağır kaliteli bşy değil anca 3-4 yaşına kdr görürür çocuğu sonra çöp Linkini https://ty.gl/3xiyv16ci3 bıraktım
ebru2871 4747 daha kullanmadık ama güzel duruyor kurduk doğumu bekliyoruz 1 yaşına kadar büyütür belki daha da büyütebilir
sabirsizanne1 1babymom Bizimki next2me anne yatağına kanepeye göre de ayarlanıyor 6 aya kadar yazıyor ama benek çok hareketli değilse uzun zamn kullanılır ayrıca reflü yatağı olma özelliği de var ben çok araştırdım özelliklerden çok memnunum
Selin15 Yesilim23 buna benzer ama oval değil. Izmirde Meltem smartta baktım onu alıcam. Trendyolda da var aynı mağaza