Mirzanin_annesi2018 Kızlar 17+2 hafta ikizlere hamileyim ikinci hamilelegim bu ilkinde 20 haftada hissettim ama bunlar iki günde bir kipirdiyor gibi normalmi acaba
Sevdapl Mirzanin_annesi2018 ne güzel :) Ben de 17+1 im henüz hissetmedim. O kadar çok istiyorum ki hissetmeyi.
Asel2520 Mirzanin_annesi2018 benimde 2. Hamileliğim ilkinde 26. Haftada hissetmiştim şimdi 23+3 üz minnoşlarımla 15. Haftada minik kıpırtılar hissettim ama şuan dışardan bile gözüküyor hareketleri
alyavetuna Mirzanin_annesi2018 ben ilkini 20 de hissettim ikizleri 15-16 da hissettim cok erken diye düşünüyordum dr normal ikiz oldukları için dedi.blmiyorm ilk kizim daha sakin bunlar daha hareketli bunları daha çok hissettim heo. dogduklarinda da kizim sakin bir bebekte ikizler masallah hic durmuyorlar karnimdaki gibiler 🤣
Mirzanin_annesi2018 alyavetuna masalalh ozamn benimkilerde hareketli ozeliikle yemek yedikten sonra onları hissetmek çok güzel oglumuda her hissetgimde çok mutlu oluyordum her hamilelik çok özel 🥰
alyavetuna Mirzanin_annesi2018 🥰❤️❤️ saglikla dogurun insallah. muhteşem günler yaşıyorum o muhteşem gunler sizide bekliyo 🤣🤣
TazeAnne06 Mirzanin_annesi2018 en net şekilde 20. Haftada hissettim ikizlerimi hem de doğum günümdü 🥰🥰🥰 artık günde 2-3 kere hissediyorum 20+4 deyiz