Gulcingezer Syme sen oyoe dusunme canim dur bakalm oyle dersen olmaz demekki saglikli yumurta sperm bulusmadi bu ay umudunu kaybetme
Syme Bu ay ço unutluydum kadına gitmiştim doktora gittim folikasit incir kürü havuç süt maydanoz buharı denemedğm kalmadı yoruldm artk vazgçtm bugündn snra bu işten
Fatma-onal Syme bence bebek olayını kafanızda sorun haline getirmeyin hiç düşünmeyin akışına bırakın siz stres yaptıkça daha çok zorlaşır bir sağlık sorununuz yoksa Allah en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🙏
Tanemveannesi_ Syme soğan suyu iç bide gecelri yatmadan soğanı sıcak suda beklet ve çıkan suyu iç faydası oluyor gerçekten ❤️
Syme Fatma-onal ben ve eşimde sorun yok dedi doktor kadında bana ddi sadece damr üst üste stres flnda yapmym ister istemz acaba gebe mym dyr düşnym adet yaklaşnca ama stresi iki aydr hayttmdn çkrdm
Gulcingezer Syme bazi seyler sartlayinca psikolojk olabiliyor ama her yumurtlamayi degerlendiren hamile kalamaz canim yumurtan yeteri olgunlukta ve saglikli hizli sperme ihtiyaci var bu her ay olmaz o yuzden akisina birakman lazim