aslhankrhan94 Elifffnaz Bir yakınımın bebeğine de aynı şeyi söylediler. Ama meğerse bu kistler her bebekte oluşup belirli haftadan sonra geçiyomuş ya da doğumdan sonra geçiyomuş. Bizim bebeğimizde de öyle oldu çok şükür 🤲 Doktorlar bazen gereksiz korkutuyolar. Hiç canınızı sıkmayın sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Elifffnaz aslhankrhan94 Amin inşaallah, çok teşekkür ederim. Doktor bana da dedi geçecek ama geçmesi sağlıklı olacak anlamına gelmiyor, böyle dediği için korktum bende yoksa internette yazıyor genelde 27,28 haftada geçiyormuş bu kistler
Tospikkkk Gzm23 benimde pappa değerim 1,89 tek başına bı anlam ifade ediyormu bilmiyorum devlette yaptırdım Çarşamba günü gidicem bende sonuclarimi almaya size riskli dediler mi
Poyrazakalan RaYaRY hıc korkma cnm benımde oglumda oyle dedıler allaha sukur dogdu saglıklı bes yasındayız
Ysmndnz mydeno13 bende çok ayakta duramıyorum direk belime ağrı vuruyor ve 5 dakika yol yürüsem belim karnım çok fena 2 gün yatınca anca geçiyor
Tospikkkk Asterujdndl canını sıkma canım rabbim dermansız dert vermesin tedavisi var en azından öyle düşün
Asterujdndl Tospikkkk âmin inşallah ne olur sizde dua edin bize ve doğumdan sonra ayda kaç kere kontrole götürüyor sunuz bebeğinizi
Busradoslu Merhabalar 23 yaşındayım bebek için doktora gittim özele 4 ay kadar doktor yumurtlama var deyip gönderiyordu ama hamile kalamiyordum başka bir doktora gitmeye karar verdim doktora gittiğimde doktor sol böbreğimi goremedi beni rahim filmine yönlendirdi ve rahim ve böbrek emarı çektirmemi istedi doktorun istediği filmi ve emarı çektirdim ve doğuştan sol böbregim ve sol rahmimin olmadığını öğrendim ve yumurtlamamda olmuyordu doktor 3 ay kadar progestan ve yumurtlama iğnesi yazdı onları içtim ve iğneyi vurdurdm son adet tarihim 30 Aralık şuanda 11+4 günlük hamileyim bana dua eder misiniz inşallah rahmim bebeğimi taşır ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi doğururum ♥️ benim gibi doğuştan tek rahim ve böbreği olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı çok merak ettim
Nzlemo1223 3oglanannesi benimde rahim ağzı kısalığım var 24 haftada belli oldu dikiş için geç kalınmıştı bana şuan 28 haftalığım doktorum progestan verdi yatıcaksın dedi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Sultaner Nzlemo1223 benim 24 hafta ya girdiğimde belli oldu yapıldı şükür rahim agzınkısa dedi dr 15mm de kurtardık bol dinlenmedeyim 5hün oldu
RefBrs Gzm23 üzülmeyin hepsi geçiyor 🌸 2 tane kaybım vardı ikisi de kimyasal gebelikti. Daha sonra beklenmedik bir anda dedikleri gibi oldu. Hamile olduğumu öğrendim ilk kese vardı sonra Kalp atışını duyduğumun ertesi günü covid pozitif çıktım. 3 er defa kanamam oldu progestan kullandım. 3 ay boyunca tuvalet dışında yataktan kalkmadım riskim olduğu için. Doktorum her zaman pozitif düşün sağlıklıysa kendi tutunur diyordu. Şimdi 25 haftalık olduk bile. Hepsi geçiyor. Siz umudunuzu kaybetmeyin Allah bi şekilde yoluna koyuyor. Sevgiler ❤️
Tospikkkk Gzm23 yaaa ense ense kalinligini biliyormusunuz benim ultrasyonda sıkıntı yoktu bakalım rabbim evlatlarımızı sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin
Hanifeakay Benimde baya zorlu ilk zamanlar hamileliğim ilk gittiğimde çift yumurta ikiziydi kalp atışlarını falan duydum 1 Ay sonra gittiğimde bi sendroma kapıldığı mı (kaybolan ikiz sendromu) ve diğer köşedeki bebeğin kuruduğunu söyledi ve suan karnımda iki kese olduğu halde tek bebek var ikili tarama yaptırdım ve papp-a seviyem yüksek çıktı kardiyolojiye yönlendirildim hiç bişey çıkmadı amniyosenteze zorluyorlar suan ama yaptırmak istemiyorum ve artık doktor fobim oldu hiç gitmek istemiyorum dört gözle ayrıntılı ultrasonu bekliyorum yani bebeği mi kucağıma almadan içim rahat etmeyecek 😔😔
Tospikkkk Hanifeakay pappa değeriniz kaçtı benimde yüksek e nabizdan baktım ama daha gitmedim neden kardiyoloji
Hanifeakay Tospikkkk 2.81 çıktı canım doktorum anne de veya bebekte kardiyolojik bir problem olabilir dedi gittim ama bişey çıkmadı
YsmnAkdn Annekuzusu_Ayaz o bende de var dahiliyeden randevu aldım bakalım benimde az kaldı 35.haftadayim doktorum olmadı 37 veya 38.haftada gebeliği sonlandiririz dedi artık hayırlısı herşeyin
Tospikkkk Asterujdndl 6 ayda bir şimdi senede bire düşürdüler aşkım ilk önce ultrasyona aldılar sonra cinsini öğrenmek için mr ye soktular