Gzm23 önce gebelik için tedavi gördüm. Tam bebeğimin haberini aldım ki bir gün sonra gördüğüm tedavi nedeniyle ohss olup hastaneye yattım iki hafta. Değerlerim istedikleri gibi yükselmedi, önce kimyasal dediler, sonra dış gebelik dediler, sonra hepsinden daha tehlikeli kornual gebelik dediler.. hepsini geçtim sonra kese boş dediler, bebek vardı ama kalp atışı net değil dediler. Çok şükür kalp atışını da duymuştuk ki bir anda oluk oluk kanamalarım başladı yine apar topar hastaneye gittik. Rahmim kalp şeklinde ve arada septum varmış, düşük tehdidi var çok yüksek riskli dediler. 2 gün yattım çıktım ayağa kalkmam yasaktı lavabo harici, üç gün sonra daha da beter kanamalarım başladı yine hastaneye koştur koştur.. 3 günde öyle yattım daha bugün çıktım. Günde üç kere iğneler, ilaçlar, fitiller.. ayağa kalkmak yasak, kanamalarım oluyor hala sürekli bi stres hali..son 35 günün 18 gününü hastanede geçirdik ve eğer bebeğimi düşürmezsem(inşallah bişey olmaz) sürecin bu şekilde sancılı ilerleyeceğini belirtiyorlar rahim yapım yüzünden 😞ilk üç ay yüksek düşük riski, onu atlatsam geç dönem düşük riski, onu da geçsem erken doğum riski.. henüz 2 aylığız bi de yolun çok başındayız,gülüp sevinemedim bile sürekli bir korku hali 🥺☹️ Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah