Gzm23 merhaba canım inaşalalj sorunsuz atlatırsın benim ilk gebeliğimde sağ tarafımdaki damarda vardı o çeltik detaylı ultrasondan kontrol edildim maalesef 7 aydan sonra yavaş yavaş bi gerileme olmuştu ve 35+0 da gebelik zehirlenmesi geçirdiğimi hissetmişim gibi tesadüfen tansiyonumu ölçüp çok yüksek olduğunu farkedip hastaneye koştum 2 gün önce tüm değerlerim normalken bi anda protein kaçağı diğer tahlillerim hep düşük çıktı acil bebek alındı çok şükür şuan 3,5 yaşında hiçbir problem olmadı ben kan sulandırıcı kullandım tek ilaç olarak be doktorum detaylıda bebeğin oksijen alımına bakıyordu arada durumu nasıl diye şuan ikinci gebeliğim ve bundada o çeltik durumu olur mu çok endişeliyim merakla 5. Ayımızı bekliyoruz ama sana tavsiyem sürekli kendini kontrol et ve kolla içine sinmeyen bi durumda kontrole git son zamanlarda bu çektikten dolayı su azalması oluyor Buda çocuğun nefes almasını zorladığı için kalp atışını yavaşlatıyormuş benim tecrübelerim bunlardı inşalalh sana faydası olur sende sağ Salim alırsın bebeğini kucağına 🙏