Sevgioguz Kızlar günaydın Ben 5 haftalık hamileyim hiç bir belirtim yok adet gecikmesi olmasa doktorun söylemesine rağmen inanmayacağım gebe olduğuma. 6 ve 7 haftada kalp atışı ile birlikte mide bulantıları başlanıyor diyorlar sizlerde durum nasıl ☺️
Gul_ozkan Sevgioguz 6 hastalığım bu 3 gebeliğin ilkler böle değil di bu farklı 1 hafta önce baya midem bulanıyor dü kaç gündür hiç bişey kalmadı bende anlmdm neden ya bu farkli
ezgiguzel- Sevgioguz Ben de çok var bu mide bulantısı:) 5 haftalığım bende ama iştahsızlık bir de mide bulantısı var ☺
teachering06 Haftanın bitiminde başladı benim, çok kötüydü 10 gün kadar çok bunaldım, ilaca başladık sonra şuan iyiyim çok şükür.
teachering06 Sevgioguz 6+1 de vajinal ultrasonla duydum canım. Mide bulantılarıda bu civarda başladı.
Didikom Sevgioguz bebek kaybım var kalp atışları durması sonucu bu haftalardan so da ister istemez korkularım oldu sürekli göğüslerime dokunup acıyıp acımadığına bakıyorum iyi mi sağlıklı mı diye bugün ilk defa midem bulanınca sevindim gerçekten sanki buradayım iyyim dedi gibi geldi buna bile sevineceğimi bende düşünmezdim 😅
Sevgioguz Didikom çok haklısın o halde sevinmekle inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu🌸
Sevgioguz Gul_ozkan çok değişkenmiş baya okudum bununla ilgili yazılar kimisinin 4 haftada başlayıp 6 da bitiyor kimisinin kalp atışını duyduktan yani 6 7 haftalarda başlayıp 12 13 e kadar devam ediyor
Sevgioguz teachering06 anladım canım peki ben vajinal ultrason değil de karnımdan görsün istiyorum onu beklesem ne zaman görünür bilgin var mı
Kaahvelii Sevgioguz bende 5+4 üm canım 6+6 da gidicem inşallah duyarım karından ultrasonla Bugun sağlık ocağında beta hcg yaptırdım acaba kac çıkar değerim😅
7171 Sevgioguz 5 haftalıkken başladı bulantım şuan 14. Haftayım dahada devam edıyor sankı hıc geçmeyecek gıbı😀
Sevgioguz Kaahvelii canım benim 4+5 de aile hekimime gittim kan testi verdim bhcg 690 çıktı doktor bana suratını asıp 1000 lerde görmek isterdim dedi psikolojim bozuldu 😒 şimdi çarşamba günü randevum var gidesim yok senin de umarım yüksek çıkar değerin çıkmazsa da böyle doktorlar pervasızca yorum yapabiliyorlar canını sıkma
Sevgioguz Kaahvelii kaç çıkacak acaba paylaşır mısın buradan çarşamba günü ben de 5+4 olacam hastaneye gidicem
Kaahvelii Sevgioguz 690 güzel bi deger bence benim reglim bir gün geciktiğinde 47 idi ilk gebelikte bu ikinci şimdi bakalım kac olacak paylaşırım mutlaka 😊
teachering06 Sevgioguz benim ilk 28 çıkmıştı 😁 690 gayet güzel bir değer.. 7+3te gittim doktora karından görünüyordu