Elifhira Bebeğim 18 haftalık böbreğinin olmadığı tespit edildi ve doğduktan sonrada yaşayamaz ama hala yaşıyor karnımda ne kadar yaşayacağı belli değil belki bir ay belki Doğuma kadar ben onun yaşamına son verip vebaline girmek istemiyorum diğer taraftan kucağına alamayacağımı bildiğim bebeğin ölmesini beklemekte bir anne için çok zor öyle bir durumla karşılaşan var mı ?fikirlerinizi almak istiyorum.
mom32 Elifhira Bir bilgim yok sadece birkaç gün önce postta bu sorunla karşılaşan bir anne vardı.37 haftasını doldurmuş ve doğum yapan tek bildiğim o.İnşallah Sağlıkla Sıhhatle Kucagına Almak Nasip Olsun🙏🏻
Bisaniye Elifhira canım eşimin kuzeninin bebeğinin bir böbreği hiç yok biri de kitle şeklinde. Doğum sonrası ameliyat oldu şimdi 1 yaşını geçti durumu kötü değil şükür. İnşallah senin evladın da sağlıkla doğar dua et bol bol
Ayseee07 Elifhira inş bir mücize olur ve sağsağlim kucağına alırsın yavrunu Hayatta herşey olabiliyor malesef
Elifhira mom32 doktorlar doğduktan sonra yaşama ihtimali yok dedi sizin postta gördüğünüz kişi doğurduktan sonra yaşadı mı ?