minnakannesi08 Kızlar dün duştan sonra leke şeklinde kan geldi şimdi de tuvalette afedersiniz peçeteye geldi başına gelen var mı bu şekilde 6 haftalık dün öğrendim hamile olduğumu karnım da ağrıyor ama çok şiddetli de değil bir fikir verin ne olur 😢
PrensesAnnesi- minnakannesi08 hemen hastaneye gidin bacım kırmızı leke normal değildir hamileliğiniz çok yeni sıkıntı olmasın mutlaka hastaneye gidin
Nazlimom minnakannesi08 benim 3 damla kan gelmişti hastaneye gitmiştim düşün önleyici iğne vurulmuştum doktor hastaneye gidin bence
Usnac1995 Bende 10. Haftada yaşadım doktor baktı kesede sorun yok dedi. İlişkiden va olmuş olabilir dedi. 3-4 gün sürdü benimki. Şimdi geçti. Hiç korkma yerleşme kanaması da oluyor bu haftalarda. Sen sakin bir şekilde doktora git yinede.
minnakannesi08 PrensesAnnesi- kese göründü ama bebekle ilgili bir şey demedi doktor kan verdim bekliyorum sonucunu kesen gayet güzel dedi
minnakannesi08 Nazlimom ilk gebeliğimde 3 aylık hamileyken lekelerin gelmişti banada iğne vurmuşlardı bu da başından olunca korktum