Sblonbs Kızlar aranızda bu durumu yaşayanlarınız var mı, lavaboya gittiğimde kıyafetimi toparlayamıyorum. Gece uykumdan uyandıran bir ağrı, uyuşukluk mevcut. Hamileliğimin çok başında karşıma çıktı bu durum , 9.haftadayım çok endişeliyim 😔
Leylasiva21 Sblonbs benimde aynı durum ama benim 26 haftada basladi YouTube bazi videolar var onalri izleyip o hareketleri yapin. Hamile olduğumuz için ilaç tedavisi falan yok.
00000000kerem Malesef benim de başımda aynı dert var. 14 haftalıkken yaşadım 2 bileğim birden çok rahatsız ediyordu o zamanlar parmaklarımı hareket ettirmek iyi geliyordu 1-2 hafta sürdü kendiliğinden geçti. Şu an 36 haftalık olduk 1 aya yakındır tek bileğim yine ağrıyor ve biraz daha farklı su kez hareket etmek iyi gelmiyor doktora gittim atel verdi ama geçmedi bebek doğduğunda devam etmesinden korkuyorum size de geçmiş olsun inşallah bir an önce kurtulursunuz ağrıdan
Sblonbs Size de çok geçmiş olsun, bende hareket ettiremiyorum, resmen kırık çıkık veya düşüp incitmişim gibi acıyor hareket ettirdiğimde, parmak uçlarımda morarma da mevcut 😔 umarım en hızlı şekilde geçer