1meleek Merhaba hanımlar birsürü reklam görüyoruz çay kahve vs. Ama bir türlü güvenemiyorum ben çünkü denediklerim olsa da sonuç alamadım. Bekarken çocuk olduktan sonra yada hayatınızın herhangi bi alanında zayıflama tiyoları olanlar yazsın bizde gerçek kullanıcılardan fikir alalım. Diyet spor aslında en sağlıklısı ama ben bi çocuk annesi olarak maalesef düzensiz beslenmek ve spor yapamamak durumundayım sizde durumlar nasıl zayıflayanlar nasıl zayıflıyor benim gibi zayıflayamayanlar ne yapmayı düşünüyor? Ben bölgesel incelmeye gitmeyi düşünüyorum artık çünkü böyle olmayacak gibi ne düşünüyorsunuz ?🌹
ebruneco1108 1meleek ben herbalife kullandım ve tanıdığım bir abla bana koçluk yaptı ve bir diyet planıyla çok güzel zayıfladım. Koça para ödemiyoruz sadece ilaçlara.
Beybisininannesi 1meleek bölgesel zayıflama diye birşey yoktur tamamen kandırmaca bi laftır o. Siz diyet ve spor yaptıkça vücudunuz nereye yağ depoladıysa yavaşca onları eritmeye başlar. Ayni saate olmasa bile günde 30-45 dakka kendinize evde spor yapmak için vakit bulabilirsiniz. Ekipmana da gerek yok. Şeker hamur ve büyük yemek porsiyonlarından kaçınırsanız zaten aşaği doğru yuvarlancaktır rakamlar. Yeterki insan istesin..
[silindi] Ekmek yemeyi kestiginiz ve gece yatmadan 4 saat öncesine kadar yemediginiz gun zayiflamaya baslarsiniz. Simdiden kolay gelsin
1meleek ebruneco1108 benim ablamda diyet listesiyle birlikte kullandı onu güzel sonuç aldı ama şuan fiyatları çok yüksek
Lillly Aralıklı oruç yaparak hem saglıklı olur hem zayıflarsınız, isterseniz bir arastırın.. aksam en gec 7 de herseyı yemeyı keserek ve ekmegı,makarnayı vs bırakıp kaliteli karbonhidrat almak da cok guzel destek olur buna