Haticenur4 Kızlar 30 haftalık hamileyim az önce peçeteye kan geldi ama kıpkırmızı miktarı fazlaydı nedeni nedir yardımcı olurmusunuz yarım saat önce bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama şu an hissetmiyorum uyumayanlar bana yardımcı olabilirmi sebebi nedir
Melisakplnn Haticenur4 doktoruna danış arayıp söyle. Ben 3 ay iken geçirdim rahiöde biriken kandı damla damla geliyprdu tesöen çok şğkğr atlattık ama doktorunu aramalısın
mnkfasulyee Haticenur4 Bence hemen hastaneye gitmelisin. Burda çözülecek bişey değil. İnşaallah bişey olmaz 🙏🏼
Zeynokus Haticenur4 siz iyimisiniz yoksa bu şaka olmalı ?? Hastaneye acil gitmek yerine buraya mi yazıyorsunuz. Pes doğrusu …..
Yesim Haticenur4 kan uyuşmazlığı varsa ondan da olabilir ama acile gitmen lazım canım, kanama hafife alınacak bir şey değil
Haticenur4 Tiredmother eşim jandarma bugün nöbette evde değil ve merkeze çok uzağım fotoğraf ekleyemiyorum kanamanın 
Sgnn Haticenur4 kanama asla normal kabul edilecek birşey değil ağrı olacak diye birşey yok. Lütfen kendinizde bebeğide riske atmayın.
Renginveannesi_ Haticenur4 biz neden olduğunu bilemeyiz canım, yani normal degil bence taksi veya ambulans çağırıp gitmelisin
Mor_papatya_ Haticenur4 Hastane size uzaksa ambulansı arayıp kanamanizn olduğunu söyleyin gebelikte kanın miktarı ne olursa olsun tehlikelidir. Akrabalarını arayıp gelmelrini isteyebilsin hayır dicekleri halı yok yani burda kimse fayda etmez burda vakit kaybetmek yerine eş dost arayıp yardım isteyin. sonuçta sağlık saat kaç diye düşünmeyin.
Diloss_14 Doğum başlıyor bile olabilir bu haftalarda baya tehlikeli bir durum en olmadı ambulans çağır ve hastaneye gitmeye çalış bence
Askpare Haticenur4 hemen acile git rabbime emanetsiniz inşallah hayırlı haberini alırız bekleme ama sakın hazırlan git görün bi an önce inşallah bebiş iyidir
Gizemklc Haticenur4 bencede hemen acile git Allah korusun sabaha kadar bekleme ambulans cagir en azından gelip alırlar seni
Gulcansckn Arkadaşlar fark ettiniz mi linke tıklayınca fotoğraf galerimize giriyor ? Ben kuşkulandım doğrusu, normal olduğunu düşünmüyorum… içime bir kurt düşürdü bu arkadaş 😖😖😖😖