Begumergun Ruveyda_baskapan bende 22 haftamda tam olarak hissettim ondan öncesinde hep böyle minik minik nabız atması gibi oluyordu
miraninannesii moom222 aynıyız canım bende çok nadir artık bebekmi değilmi bilmiyordum sankj boyle bir pıt pıt oluyor ama çözemiyorum
HavvaKork Ruveyda_baskapan tarifsizz 😍 ilk hareketlerinden birini otobüste hissettim kendi kendime gülüyodum millet deli mi felan dicek diye gülmemeye çalışıyodum 😂
moom222 miraninannesii bnde aynı cnm valla beklemedeyim inşallah hssederiz ya doktor kontrolüne de on gün. Var insan merak ediyor vallahi o pıt pıt lar azaldı dört gün oce bi itti beni karnımı aslında yer değiştirirken olmuştur dedi arkdaslar ama hayırlısı artık ya annelik şimdiden stresli ve zor evlat olunca yeni anladık galiba
Hamile_anne27 Ruveyda_baskapan canım ben 18+5 de hissettim. Üçüncü gebeliğim. sabırlı olmak lazım hissedersin elbet🤗
funnymummy Ruveyda_baskapan bende 17+5 te hissettim 💜sol tarafına yat canım elini de karnında beklet böyle kalp atışı gibi hissediyorsun olmasa bile erken diyorlar zaten
hafsam_omerim Ruveyda_baskapan ben şuan 19+5deyim bu hafta artık baya baya belli ediyor kendini. Birde benim 2.gebeliğim ondan dolayı daha önceleri de hareketlerini anlamıştım. Ama bu hafta çok net belli. Sürekli alt tarafa vuruyor bazen de kasıklarıma
goldumsu Ruveyda_baskapan kuzum çok normal 24e kadar anca hissedilirmiş. Ben çok korkmuştum hissetmiyorum diye sağlık ocağında kalp atışına gitmiştim hatta. 22 haftadan sonra hissetmeye başladıım. Şuan 29.haftama girdim, umarım sende en kısa zamanda hissedersiin.
miraninannesii moom222 ben doktora sorduğumda anca 5 ncı ayda hissedersin diyor ama tahminimce zaten 5 ncı ayın içindeyiz ama birde ilkse kiloda varsa geç de olurmus
Badenin_annesi Bugün tam 18 haftalık olduk ama sanki geçen hafta daha çok hissediyordum gibi bu hafta hiç oynamadı
moom222 Badenin_annesi on sekiz haftadan önce pıt pıt şeklinde anca hissede bilirsin cnm oda ara sıra tekmeler için erken diyorlar bnde 18+4 hala tık yok doktoruma sorucam neden böyle diye on gün sonra kontorlumuz var aynı durumdayız
moom222 miraninannesii 60 kiloyum cnm 18+4. Hamile kalmadan öncede bu kilodaydim 1.65 de boyum var kilom yok diye bilirim kimse hamile olduğuma inanmıyor bile göbek falan cikmdigi için acaba iç karın mi geniş. Yada beşinci ayın içine giriyoruz dah erken mi yoksa