deryyya merhabalar, arkadaşlar gebelikte detox uygulayan varmı aranızda, yada uygulamak nekadar doğru ister istemez insan fazla kilo almaktan biraz çekiniyor🙄😌
Mervii Tüp bebek tedavisine başladığımda 70 idim ilaçlar iğneler derken 74.5 ile hamile kaldım daha 5 haftadayız ve 76 çıktım 🤦🏼♀️ Çok fazla iğne ve ilacım olmasına rağmen kiloya o kadar taktım ki sürekli tartıya çıkıyorum ve her defasından ağlamaklı oluyorum 😭
deryyya Mervii evet o süreçte aldırıyor olsun sonunda hedefe ulaşmak en büyük mutluluk. aldığımız gibi veririz☺️ bende almadan dikkat etmek isteyenlerdenim tabiki kilo ödem oluyor önemli olan sağlıklı olup en aza indirmek
deryyya ozlemkrts uyguladığım birşey yok doktorum suyuna limon dilimi koyabilirsin o şekilde tüketebilirsin dedi tabi. fikir edinmek için sordum
Mervii deryyya eşimde sürekli aynı şeyi söylüyor bebek sağlıklı olsun sen sağlıklı ol gerisi önemli değil doğumdan sonra hallolur ama biz kadınlar sürekli bir kilo takıntımız olduğu için telaş içindeyiz hele benim gibi doğduğundan beri tombiş olunca 😂