Aysegl1602 Kizlar merhaba hamilelik testinde silik çizgi çıkması ne anlama geliyor bu sorun daha önce yaşayan var mı
yigitinannesiiiii Aysegl1602 gebe olabilirsin canım hastanede kan ver istersen silik olması daha yeni olduğu için olabilir hcg değerine göre galiba
-Rapunzel- Ben de erken test yaptığım için aynı durumu yaşamıştım. Ve sonuncunda gebe olduğumu öğrendim. Darısı sana inşallah ☺️
Kaahvelii Aysegl1602 olabilir bende öyle öğrendim hatta emin olamadım 2 gün sonra tekrarladım Google resim yükle yaz ımgb diye bi site cıkacak karşına ona bas fotoğrafı yükle altta kopyala yazacak ona bas ve bu metin ekraına uzun süre bas yapıştır
-Rapunzel- Aysegl1602 benimde yok denecek kadar silikti. Bir kaç test daha yapmıştım ara ara yine silikti. En son reglimden iki gün önce koyulaştı ikinci çizgimde
-Rapunzel- Aysegl1602 Ve tabi çok da umutlanmamıştım silik çıkınca çünkü her silik çizgi gebelikle sonuçlanmıyor canım
biranneadayiyim Sadece gebeliğin çok yeni olduğu anlamına gelmiyor yanlış bilgilendirme olmasın arkadaşlar birkaç kişi öyle yazmış. Netten de bakarsanız birkaç sebebi olabiliyor silik çizginin.
Bsrakyc59 Aysegl1602 benimde öyleydi 2-3 gün sonra koyulasti. Ama kesin emin olmak istiyorsan gidip kan vermelisin
Kaahvelii Aysegl1602 benim de böyle olmustu canım hatta ilk 5 dk çok silikti bekledikçe koyulaştı çizgim. Hayırlı olsun gebelik var gibi görünüyor regl geçtiyse kan ver
Bsrakyc59 Aysegl1602 2 gün sonra Aysegl1602 iki üç gün daha geçmesini bekleyin. Yada dediğim gibi en temizi kan testi
Mom545441 Aysegl1602 benim erken gebelik testim böyle çıktı 🙏🏻 Kan verdim yeni artmaya başlamış o yüzden böyle çıkmış
-Rapunzel- Aysegl1602 Ben biraz sabırsız davranıp erken yapmıştım reglimden önce ama en son 2 gün kala da koyulaşmıştı. Tutunma ve yumurtlama dönemleri hepimizde farklı canım biraz daha bekle ve kesin sonuç için kan verebilirsin çünkü idrarda daha geç belli oluyor