iremsenturk_16 Merhaba kızlar 17 martta adet olmam gerekiyordu 2-3 mart yumurtlama günümdü ve biz bu günleri değerlendirdik bu sabahta kaset test yaptım birşey çıkmadı ama ben kan verdim yinede sonuç böyle çıktı sanırım gebelik var.. https://resimyukle.io/r/mdGLQeVGEu
Meri3220 iremsenturk_16 6 çıkması evet biraz değişik olmuş genelde 0-5 gebelik yok deniyor siz yarın tekrar kan verin yada 2 gün sonra bakalım değişecek mi. İnşallah vardır hayırlısı olsun bebiş
Armess_loya 🧿🧿🧿 Var canım tebrikler iki gün de bir tahlil yaptır, artış takibi için ve en az %60 olmalı aynı saat ve merkezde olması lazım hayırlı olsun 🌸
Ruveyda_baskapan iremsenturk_16 canım 2 günde bir artış göstermesi lazım, sen çarşamba günü test ver yine
Ddmyu iremsenturk_16 var tabiki hayırlı uğurlu olsun 🌸 tebrikler. Beş üzeri var demek daha yeni olduğu için 6 çıkmış . Takibini yapın,doktorunuza gidin 😊
Tomrishatun iremsenturk_16 yani ne var ne yok gözüyle bakıyor doktorlar çok çok yeni 4 5 gun sonra belli olur değeriniz çok düşük cikmis
Ayba16 Adetim 1 gün gecikti Benim de 13 çıkmıştı bir hafta sonra grl dedi 406 çıktı :) hayırlı haber alırsınız inşşalah
Elfnrgcr Basak-88 evet katılıyorum 2 düşük yaşadım ikiside kimyasaldı ve adetim 5-6 gün gecikmesine rağmen 8 filan çıkıyodu ve düşük yaşadım korkma ama kimyasal gebelikde pek bir ağrı olmuyor kürtaj olursan 2. Düşümden 6 ay sonra hamile kaldım tekrar şuan 14 haftalık gebeyim çok şükür sağlıklı yeterki piskolojini dinç tut ben böyle yazdım ama umarım güzel sonuçlar aşısın gine benim tahminim bu yönde sadece inşallah bu gebeliğinde hiç bir sıkıntı yaşamazsın diyelim