Fatoo33 selam kızlar 32+5 günlük 33. Haftamızdayız. Sanki içimde yılan var gibi kıvrılıyor mu desem balık gibi ağır ağır yüzüyor mu desem değişik değişik hareketler hissediyorum 😂 sizlerdede böylemi 😂
Zynp44 Fatoo33 33+0 ız sanki tırnağını karnıma batırıyo ahaha vurmaları bazen çok canımı acıtıyo hep alt karın ve kasık tarafında ve ilk günden beri solda hissediyorum hep solda duruyo 😂
Yaprakhzl Ahahhaha bende 33+4 üm benimde öyleydi artık daha bi hareketli ve biraz canını yakabılıyorlar 😀😀😀
Fatoo33 Tomurcuk1 :)) iyi bari bende diyorum acaba yanlış mı oturuyorum yanlış bişey mi yedim niye böyle garip bu kız diye düşünüyordum kendi kendime 😂
Yaprakhzl Fatoo33 merak etme alışıyorsun 😀😀 Kiii harreket etmezsa canını yakmazsa neoldu acaba dıyosun 🤣 Benim oğluş biraz keyıfçi ve inat
DnzDrn Fatoo33 Bende 33 haftamdayım şuan bile kıvrılıyo içimde 😁 Bende korkuyorum canımı acıyo sıkıştırıyomuyum yanlışmı yatıyorum diye. 🙈
Yaprakhzl En cok ıstedıgım suan deliksz gece uyumak zamanla oda çok yorucu oluyor kızlar uykular kaçıyor gce szı rahat brakmıyor gözümü acıyorum agzıma bırseyler atmak istiyorum 😀😀😀 Az kalldııı sabır sanır dıye dıye beklıyorum bende