Sksjhsh Emine4280 bizde 15 hafta 6 günlük olduk cinsiyet de 14 hafta 1 günlük ken erkeğe benziyor dedi bir kızım ellerinizden öper teyzeleri 😊
hukukcuanne_06 Ouzunbiyik ikiz olduğu ne zaman anlaşılıyor? İlk muayenede iki kese mi gözüktü ben 9.haftaya kadar hep bi umut yaşamıştım acaba ikiz mi diye🤭 şimdi 16 olacak tabi artık geçti ama merak ediyorum🙂
Kizilkafaa Ebissss ilk doktor erkeğe benziyor dedi, ikinci doktor kıza benziyor dedi içimden geçen erkek gibi geliyor :)
Ebissss Emine4280 evet çünkü erkek Bebek kendini kas yapısı ile belli ettiriyor cinsel organı görünmezse bile
Trkn91 Emine4280 12. Hafta kontrolünde erkeğe benziyor dedi doktorum bakalım Perşembe günü kontrol var net olarak kesinleşir ☺️
Gizem_byrktr_8 14+2 olduk yarın kontrolüm var hala ilk gün ki heyecanla bekliyorum görmeyi ve doktor gününü 😊
Emine2222 Ebissss bana dokotum 16 haftada kalcasi iri erkek olabilir dedi ama göstermedi kesinlkle kendini sence dogrumudur canim ?
Leyla001 Sksjhsh cnm iki gebelik arasında fark var mıydı peki hayırlı olsun oğlun bu Arada sağlıkla al kucağına cnm.