sirinx96 Bebek odasını hazırladım ettim derken evde gelinliğimi koyucak yer kalmadı kızlar letgoya ve sahibindene koydum alıcı cıkmadı bir türlü bildiğiniz 2.el gelinlik nereler alır ya salonun ortasında kaldı gelinlik 😃
Reyhan35 sirinx96 satana kadar bi yakının evine bırakabilirsin canım annene veya kaynanana falan benimki kaynanamda yer var ama gene de yer işgal etsin istemedim 😂
Bebikomm sirinx96 dolaba koy canım orda çok var :) ben hurca koyup dolap üstüne kaldırdım en kısa zamanda köye götüreceğim 😂
Imasleeper sirinx96 ayyy benimde başıma bela oldu o gelinlik 😂 bindallıyı sattım o elimde kaldı en sonunda verecem birine gidecek…
Ozge sirinx96 terzi ve gelinlikçilere satabilirsin. Gerçi onlar ucuza alıp sonra gelinliğe iki ekleme yapıp daha fazlaya satar ama 😂😅
sirinx96 Deletedmom_110 yok canım Oralarda dolu yeni evliyim 1 sene daha oldu çeyiz falan hep dolu 😃🤦♀️
Nesraa_ sirinx96 benim de benim de 😂dolap uygulamasina ve letgo’ya koydum 7 aydır alıcı yok dolabın üstünde yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor herkese diyorum artık sakin satin almayın diye 😂
Beybilicop sirinx96 parası önemli değilse ben ankarada yenimahalle beledyesine verdim.elden geçirip ihtiyacı olanlara veriliyor.