Busraaaaaa__ 28.haftamıza girdik ilaç içmediğim zaman hala bulantım devam ediyor mahvoluyorum tüm gün prillam emadur falanda bir işe yaramıyor zofer kullanıyorum bir tek o yatıştırıyor ağır bir ilaç kaç haftalık olduk yeter kullanmayayım diyorum bugün içmedim emadur içtim mesela banamısın demedi içer içmez kustum hala deli gibi midem bulanıyor sıkıldım artık en başından beri ağır bir gebelik geçiriyorum zaten ne zaman rahat edeceğim ne zaman benimde hamileliğim güzel geçecek🤦♀️
Dmladuru Busraaaaaa__ Bende aynı sıkıntıyı yaşadım 30. Haftaya kadar ne ilaç içsem kusmalarım geçmedi bide bende reflü vardı doktorum beslenmediğim için reflüyü önleyecek bi ilaç yazdı bana o ilaç reflümü kesince bulantıda geçti reflü bulantılarımı ve kusmalarımı tetikliyormuş meğer. Sizde reflü var mı
TBeyza Busraaaaaa__ ben hamileliğin başında sayılırım 8 haftalık dün malesef kusmaktan ogurmemekden artık kan kusmaya başladım yutkunamiyorum boğazım şişti yemek borusunda yaralar meydana geldi bidaha kusucam diye çok korkuyorum yarın hastaneye gidicem ilaçlarla rahatlamanız mümkünse bırakmayın ne olursa olsun sanırım yarın hastaneye yatis yapacağım bugün yiyebilir miyim diye denedim ama malasef yaralar geçene kadar hastanede kalacağım bı sure çok zor :(
D-Busra Busraaaaaa__ benim bulantılarım bu kadar uzun sürmedi fakat çok ağırdı, diyetisyen arkadaşım 1lt suya fındık kadar taze zencefil atıp gün içinde tüketmemi söylemişti ve gerçekten faydasını görmüştüm, denersiniz belki, Allah yardımcınız olsun
Busraaaaaa__ TBeyza bende kusmadan dolayı kaç defa yattım orda toparlıyordum biraz eve gelince 3 gün sonra yine aynı devam kusmaya başlardım
Dmladuru Busraaaaaa__ Ben reflü için rabby-d kullanıyorum isterseniz bi doktorunuza danışın belki sizinde bulantılarınız reflü kaynaklıdır ve keser bulantılarınızı
BesteKc Busraaaaaa__ ben de böyle olmaktan korkardım ve oldum valla çok düşünmemek lazım belki de ama ben önceden de herrr şeyden tiksinirdim.
Busraaaaaa__ BesteKc sen ben olabilirmiisn acaba biri gegirse tüm gün agzıma lokma koymazdım biri öğürse bende direk kusarım çok pis bir midem var ya
Busraaaaaa__ Dmladuru nisanın birinde kontrolümüz var inşallah ozamn soracağım inşallah bendede işe yarar
BesteKc Busraaaaaa__ ahahaha hala öyleyim bugun sezaryen için covid testi verdim, çubuğu boğazıma soktu hemşirenin üstüne kusuyodum valla kızın ödü koptu 😂😂😂🤰🏽