2melekannesi1 28 haftalik hamileyim 2 gündür bebeğim hareketli değil .sancım agrimda yok sizce normal mi
Selin111 2melekannesi1 Bende 27 haftalığım 3 gün hissetmemiştim ama kontorole gittiğimde içeride gayet hareketli nasıl hissetmedin bu hareketleri demişti doktor şimdi çok şükür 2 gündür hissediyorum
D-Busra 2melekannesi1 çok büyük ihtimalle pozisyonuyla alakalıdır benim de 28+4 şu an ve ara ara çok az hissettiğim veya hissetmediğim oluyor, içinizi ferah tutun dönüp duruyorlar içerde ☺️
2melekannesi1 Dilandemirrr normlde gece yatağa grdigimde mutlaka hareket eder. Dünden beridir hareket yok
Deniz2961 2melekannesi1 kaç haftliksnz iki gündür hissetmeniz pek güzel değil.ya yarın bı sağlık ocgna gidin kontrol.etsinker
Gulcinn_07 2melekannesi1 bende bu konu için geçen gün doktoruma gittim aynı şekilde bende hissetmedim 2 gün boyunca doktorum baktı bebek ayaklarını poposunu araya doğru uzatmış o yüzden hissetmemişim çok şükür Bi sıkıntı çıkmadı belki senin bebekte aynı şekilde pozisyon değiştirmiş olabilir ama sen yine de Bi doktoruna sor
Sevoz Hiç hissetmediysen doktora görünmende fayda var ama bir kere bile hissediyorsan telaş yapma pozisyonundan dolayı olabilir
Aysmaa Çok yorulduğunuzda ya da pozisyondan hissetmemiş olabilirsiniz. Hergün aynı hareketi hissedemezsibiz rahat olun. 30. Haftaya kadar günde 2 hareket yeterliymiş bile sıkma canını
user124578 2melekannesi1 daha küçük hafta olsa 20 filan mesela normal derim ama bende 28+4 um ve artık her gün mutlaka hareket etmesi lazım en hareketsiz bebeğin bile bence bir doktora görün illa kötü birşey olacak değil ama kafan rahatlasın