Adimanne Ay az kilo alanlara aşırı imreniyorum nasıl başarıyorsunuzz? 20 haftada 10 kg aldım mide bulantımı ekmekle bastırdım diye oldu sanırım 20 hafta daha kaç kg olacağım kim bilirrr 😔
Seyma_nur1 15+4 haftalığım mide bulantı tiksinmelerden dolayı 4 kilo vermiştim yeni 1 kilo aldım 55 kg devam 🤭
Papatyakalplikadin AhsenMila 22 haftadayım 10 kilo aldım aşırı iştahlıyım seni bile yiyebilirim şuan 😂 nolcak bu durumlar kızlaaar
Kayasabiha Arkadaşlar 27/6 haftalıkken bebeğin kilosu 1140 Gr dı sizce normalmi haftsina göre ilk hamileligim bebeğin kilosundan haftasına göre uyumlumu onları anlamıyorum bilgisi varsa cvp verebilirmi🥰
Zehratay Kayasabiha bence uyumlu gibi canım ben 26 da gittiğimde 910 gramdı gayet iyi demişti doktorum
Nurayefem AhsenMila 25 hafta 1 kilo almisim 😁😁 2. Hamileligm cocugun arkasina kosmaktan alamiyorm sanirim
Papatyakalplikadin MDeniz42 kızımda 72 ile hamile kaldım 93 le doğuma gittim 21 kilo aldım 😁 ama 1.5 sene içinde 25 kilo verdim 😁 şimdi 70 le hamile kaldım, bakalım bunda kaç olcak :) yeterki sağlıkla gelsinler ya kilo veriliyor 😁