AhsenMila 24 haftalik hamileyim 10 kg almışım şimdiden 🤦♀️🤦♀️ baya da iştahliyiz ekmek çok yiyordum azaltmaya çalışıyorum . Sizde durumlar nasıl
Irmak_annesi makbule17 bende 18 haftaligim iki kilo aldim ama karnim 10 gun once daha büyüktü simdi ise küçük on gün onceye gore acaba bebegime bisey mi oldu gorenler cevap yazsin
GizemAykut AhsenMila 13+4 haftalığız 2 kilo almışım 12 haftaya kadar iştahım yoktu mide bulantısı yüzünden 8 kilo vermiştim şuan mide bulantısı devam ediyor ama ilk zamanlar ki kadar kötü değil kilo almaya başladık yavaş yavaş😊🙈
Yamur12345 GizemAykut aynn bende öyleyim ilk zamanlar hiçbirşey yemiyordum şimdi biraz daha iyiyim inşalah alırım bundan sonra
girayinannesi Tugbabuglem58 kız sen uzaylı mısın ben o kiloyu mutfağın önünden geçerken alıyorum maşallah diyeyim hayallerdeki hamilelik 🧿🧿🧿
Tugbabuglem58 Berru ekstra hic bisey yapmadim aslinda dikkat bile etmedim bunyeyle alakali heralde ilk kizimdada 7 kilo almistim sadece dogumdan sonra eski kilomdan bile dusuk cikmistim
Cnrmom AhsenMila 94 kilo ile hamile kaldım 23+2 yiz hala 94 kiloyum gayet iştahım yerinde sürekli yiyorum 😂😂😂
Zeynosunannesii Cnrmom böyle kilolu hamile kalan insanlsr çok az Aliyo benim çevremdekilerde öyle oldu zayıflar birden yükleniyor sanırım 😁
Ozgrwili 31 haftadayim 6 kilo aldim ama o 6 kiloyuda son 8 haftada aldim boyle giderse dpguma kadar 9 10 kilo daha alirim gibi gorunuyom acil bogazimi tutmam lazim 😑