Cananyildiz Yani ben bu konuda tıptan bilimden bir haber olan insanlarla muhatap olmak istemem zaten de, bu yanlış bir yönlendirme aldırana da saygım var aldırmayana da bunu ikili testle bağdaştırmak yanlış. Ne yapmayı düşünüyor acaba aldırmayacağım o yüzden yaptırmama gerek yok diyenler anlamıyorum. Böyle özel gereksinimli bir bireye sahip olup çocuğu dümdüz kafada yetiştirip hayattan soğumasına mı sebep olacaklar? Rabbimin emanetini en iyi şekilde yetiştirmek gerekiyor. Kimisi doğduktan sonra itip kakalıyor, kabullenemeyip, kaldı ki gerekli testleri yaptırmayanlar kendileri oluyor iki kuruş vermemek için sonra diyorlar benim başıma gelmez sandım. Bu da manevi tarafı işte. Olan el kadar sabiye oluyor, yazık. Maddi ve manevi derken doğduktan sonraki sadece hastane masraflarını değil gideceği özel okulları ve alacağı özel eğitimleri kastediyorum ben. Ekstra eğitim ve özen gerekiyor. Instagramda 1downhikayesi_sureyya var. Inci doğduğundan beri hayranlıkla takip ediyorum, şimdi güzeller güzeli oldu, o kadar iyi yetişti ki ve o kadar zor süreçlerden geçti ki, ne zaman izlesem bir başarısını görsem ağlarım kendi evlâdım gibi. Böyle muhteşem yetişen özel bireylere ihtiyacımız var işte. Doğduğu zaman evden çıkaramayan utanan ailelere, zihniyetlere değil. Kısacası binlerce lira gereksede öncesinde HAZIRLIK şart.