dilek6 Byzamrcan güzel dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepimizin bebişini sağlıkla getirsin inşallah 🙏🏻 🌹🥰
Byzamrcan dilek6 nedemek canım rica ederim amin ınslah allahım herkezin evladını sağlıklı kucağına versin çok çok geçmiş olsun şimdiden 🤲
Bbbbs dilek6 bende bende bendede bendede sabah 9 da…😥😥😥hastaneden kaçsam mi karnımdaki melek kızımla bilmiyorum..o denli alıştık birbirimize karnımdaa😃
dilek6 ElifT816 İnan konuşmayı unuttum resmen böyle kendi kendime düşünüp duruyorum eşim de uzakta oda benimle aynı saf saf bakıyorum heyecandan karnım ağrıyor 😅🥰❤️
dilek6 Bbbbs en son yatağa girmeden yoğurt yedim uyurum faln diye ama tık yok birazdan telefonu bırakır koyun sayma moduna girerim 😅
Bbbbs dilek6 bende yorgunluktan istemsiz pes edip geçerim gibi ama sabahki heyecanı nasip atarım üzerimden bilmiyorum.Rabbi m sizede banada kolaylık versin insalalh…
Balliko dilek6 hadı bakalım hayırlısı olsun İnşallah canım 🌸🥲bende yarın sabah yatış yapıcam suni sancıyla normal doğum çok heyecanlıyım bana da dua et 🌸💕
Cansucannnn Bana da dua edin kizlar ben de yatış yapacağım yarın suni sancı ile 41 haftalık olduk biz