dimpllle kizlar slmlar yeni uye oldum yardimlarinizi bekliyorum 32. haftamdayim suan gurbetteyim 34.haftamda izmire dogum icin gidicem onerebilceginiz ozel hastane varmi beni bu haftadan sonra kabul edicek.bazi hastaneler almiyormus cunku duydugum kadariyla.karatas ve cinarliyi tavsiye ediyorlar tanidiginiz doktor varsa onerirmisinjz tesekkurler:)
Esraece dimpllle Karataş hastanesinde Osman beye gidiyorum sunan 35 haftalığım basından beri cok memnunum tavsiye ederim babacan Bı doktor
Busraela dimpllle egepol hastanesi doğum ucreti biraz fazla ama çok iyi bir hastane telefonla bilgi alabilirsiniz kabul ederler mi diye
ozgeya dimpllle Ben Karşıyaka Medicalpark Hastanesinde Volkan Emirdar’a gidiyorum ve doktorumdan aşırı memnunum. Ama geç haftalarda kabul ediyorlar mı bilmiyorum.
Bahar9235 dimpllle tınaztepe hastahanesi aylin barbaros veya serkan güçlü ikisi de çok başarılı tavsiye ederim 🌸
Twinmomtobe Esraece istediğiniz zaman ulaşbiliyor musunuz acaba doktorunuza kendisi de diğer doktorlar gibi çok yoğun oluyor mu ☺️
Yagmurhifa 1350 tl canim hastane icin internetteki yorumlara aldinma tersine iyi guzel temiz bi yer onemli olan saten doktor doktor da cok sukur cok iyi
Esraece Twinmomtobe ulasabılıyorum watsaptanda bir sorum olsa donus yapıyor hemen esimde Bı kac defa arayıp aklına takılanları sormuştu 😊
Twinmomtobe Esraece Ben de kendisine gitmeyi düşünüyorum da çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için peki muayene için çok sıra bekliyor musunuz çok yoğun oluyor mu kendisi