Bahar1508 sabah 8 uykuda suyum geldi sandım tiş yapmisim sonra ayağa kalktım baktım tutamıyorum dedim tam bebek geliyor hemen kalkıp hastaneye gitmek istemedim önce ortalığı topladım sonra kahvaltı yaptım duş aldım sonra gitim gitigimce sancım hiç yoktu a açılmam 4 santim yatırdılar 1 buçukta bende uyudum öyle 3 gibi bı bayanın bagirmasıyla uyandım sonra hemsire geldi muane etik acilmam 5 olunca suni taktılar önce adet ağrısı gibi çektim sonra şiddetlendi ağlamak istemedim öyle Allahım yardım et diye diye bağırıyordum en sonra baktım yapmaicam eşimi istedim çıkmak istedim hepsire kaç defa gelip muane eti en sonra artık seromu çıkardım atım bırakın diye bağırdım bı .tam yataktan çıkıyordum çok şiddetli bı sanci geldi kendimi tutamıyorum hesire hemen beni doğum tarafına aldım acilmam 10 olmuştu kaç defa ikindim olmadı en son iki hemşire karnımı bastırdı bende ikincin öyle oldu dikisim var kaç tane bilmiyorum ilk doğumum daha zordu bu ona göre daha iyi geçti tabi bununda acısı coktu ama Allah biran önce hepinizi kurtarsın yemin ederim doğurdum bu sefer diyer insanlara dua ediyordum Allah yardım etsin