Refide_balta 24 haftalık hamileyim ama kafama takılan birşey var karnım büyümüyor zannediyorum stres yapıyorum da O yüzden danışmak istiyorum bı anda büyümez degilmi
Melike Refide_balta Yavaş yavaş büyür karın ama Herkesin karnı büyüyecek diye birşey yok ki bu tamamen vücut yapına bağlı. İç karnın genişse 9. Ayda olsan bile çok az karnın olabilir yada iç karnın darsa 1. Ayda bile kocaman olabilir 🤭🤷🏻♀️
erdem_agah Refide_balta o haftalarda büyük olmuyor zaten eger ilk gebelikse belli belirsiz büyüme olur belirli bir aydan sonra büyüme hızlanıyor
Alerdinc Refide_balta 34. Haftaya giricem daha karnım orta derecede büyüdü benim haftamda olanları gördükçe çok oluyorum 😂 Spor geçmişimin ve iç karnımın geniş olmasına bağlı tabi ki.. Ve emin ol daha rahat oluyor daha fit duruyorsun daha rahat hareket ediyorsun daha güzel uyuyorsun. Keyfini çıkar şanslısın 😘
3babymom Yok canım yavaş yavas büyür ilk hamilelikte biraz geç belli oluyo karin Bende ilkinde 6 ayda tam belliydi ikincide 5 ayda belli oldu şuan 3 e hamileyim daha 13 haftalık belli değil 😂🥰
3babymom Melike aynen benim iç karnım geniş sezeryan için beklerken bı bayan geldi kaç aylıksiniz sizde mi muayeneye geldiniz dedi hayır sezeryana giricem dedim 😂 şaşırdı aaa ben 6 aylık falan sanmıştım Allah kolay geçirsin dedi 😂
Melike 3babymom Çocukluk arkadaşım var kız aşırı zayıftı hamileliğinde de hani yemeği fazla kaçırırsında azıcık göbek çıkar ya o şekildeydi 9 aylık hali hala şaşırıyorum 😂
3babymom Melike demek ki ic karin geniş olunca belki olmuyor ama ben isterdim ki belli olsun ya böyle kocaman olsun 🥰😂😂 hamilelik güzel bişey zor ama çok guzel
Deletedmom_110 Benim iç karnım dar olduğu için ve zayıfım karnım çok çabuk belli oldu şu an 22 + 3 üz🌸🐣her an doğuracak gibi duruyorum🤭🤭 yani vücut yapısıyla alakalı bişey