Dolunaybelinay Net olarak ne zaman hissettiniz emin oldunuz. Ben15+2yim iki gundur cok değişik şeyler hissediyorum karnımda aniden oluyor saniyeler surup geçti cok fazla heyecan yaptım acaba bosuna mı heyecanlandım 😂 cok mu erken
tazebiranne_hg04 Dolunaybelinay erken değil 16+3 ufak ufak tekmeleri hissediyorum 🥰 bebeğin hareketine bağlı birden şiddetli tekme atarsa hissedersiniz tabi ufak olarak
BeyzaF Dolunaybelinay bende 18+5 te hissettim ilk ama çok hafif bişeydi 19 da daha çok hissetmeye başladım şuan 20+2 🥰🌸
Limonzeytin Dolunaybelinay Bende erken hissedenlerdenim ilk gebelğm 15+5te sağ tarafmda pıt pıt yapıyodu 3.5saniye geçiyodu … kişiye göre değişiyor hissetme işi 🙃
Dolunaybelinay tazebiranne_hg04 inşallah odur hemen eşime mesaj atıp soyleldm oda cok Heyecanlandı 😂😂Allah bilir tabi
pamukca tazebiranne_hg04 16 haftalıkken baloncuk patlar gibi hissetmeye başlamıştım gittikçe aynı his kuvvetlendi
Nurmetozz Dolunaybelinay bende o haftakarda pıt pıt hissediyordum canım özellikle hep aynı tarafımda sağda. Şuan 18 im %100 net hissediyorum
Nurmetozz Dolunaybelinay ayrıca o haftalarda bende emin değildim çok saliselik sürüyordu doktoruma sordum bebişindir hissedebilirsin dedi. Şuan çok net yine o tarafımda ve daha güçlü
Ozlm0916 Dolunaybelinay erken kuzum daha 17 de haftalikken bile pıt pıt 18 de bi sabah bide geceleri hareket ediyodu şimdi 21 haftalik oldu baya belli oldu
Ozlm0916 Dolunaybelinay aynen canım orası öyle daha geç hissedenlerde var erken hissedende kisiden kisiye degisiyo
Tugbannebebek Dolunaybelinay bende öyleydim yaa ama çabuk geçiyor şimdi 28 haftayım. Kıpır kıpır hiç durmuyor kızım 😍🙏🏼🧿🌸💖
Dolunaybelinay Ozlm0916 hissettiğini sanman. Bile kadar guzel bir duygu ki. Hissettiğim bebeğim değilse bile hissetmiş kadar mutluyum suan 😊
Ozlm0916 Dolunaybelinay hele bi sen tekmelerini hisset o anın güzelliğini bişeye değişmem ben karnımı açıp izliyorum o kadar güzel ve masum ki rabbim isteyen herkese bu duyguları yasatsın ❤🤍👶