zeynepdurunun_annesi kızlar bazı videolarda doğum çantasına kıyafetleri koyarken file tarzı fermuarlı paketlerde koyduklarını gördüm. Mantıklı geldi hem eşyalar daha kolay bulunur almak istiyorum ama nerde olur bilemedim. Alanınız var mı nereden temin edebilirim?
Ozge zeynepdurunun_annesi ben de trendyoldan aldım. Uygun satan satıcılar var. Ben dolabı için organizer de aldım malum eşyaları küçük. Eğer bimde falan denk gelemezsiniz trendyola bakın derim
zeynepdurunun_annesi poyrazinannesi1 dolap içi olanları aldım da o fermuarlıları hiç görmedim bimde :/
poyrazinannesi1 zeynepdurunun_annesi yazın almıştım tatile giderken kullanırım demiştim ama bebişime kısmet oldu. ☺️
Gudu zeynepdurunun_annesi Trendyolda satılıyor bende qldim. Cok kullanışlı Bavulu düzeltirken hastanne çıkışı lohusa takimi cok guzel sığdı ve hersey yerli yerinde kesinlikle almalısın.
Mikmikbuk Ben 54 e almıştım https://ty.gl/67upbewfz7 43 düşmüş 😁 Bi de kloraplastın çift kilitli torbalarını aldım bebek kıyafetleri ütülendikten sonra onlara koydum, sonra organizera koydum😁
zeynepdurunun_annesi Mikmikbuk az önce baktım ben de favoriledim keşke içi görünenlerden olsa file tarzı kumaştan ama öyle bulamazsam bunu alıcam 👍🏻🌸
Mikmikbuk zeynepdurunun_annesi Kız bunun iki üç tanesi üstü fileli zaten. Gözüküyor. En büyük fileli olana da iki üç tane o kilitli torbaya koyulmuş bebek kıyafetleri ayarladım.🌸
Melek1111 zeynepdurunun_annesi kilitli buzdolabı poşetleri ile de koyan var onları da tercih edebilirsiniz
zeynepdurunun_annesi Mikmikbuk yaa hiç fotoğraflarda öyle durmuyo iyi barii 🌸 aşırı acelem yok daha 23 teyiz indirim kovalayayım bari az ❤️
Bebek-C Ben trendyolda indirimden 28 TL gibi bi fiyata aldım. Favorilere ekleyip bekleyin bir süre indirimi isterseniz aceleniz yoksa. Bavul içi organizer ya da düzenleyici yazarsanız çıkar.
Eda115354 zeynepdurunun_annesi bime normalden yarı fiyata geliyo ama internette her sitede var valiz organizeri diye geçiyo
Sekerportakalii zeynepdurunun_annesi bak canım ben bundan alacam fiyatı da uygun https://ty.gl/xtut59oy8j