Mine_arslan Yaseminnnn1305 tatli yiorum hep erkek olacak diorlar demkki belli olmuyormus😂😂 Yaseminnnn1305
Yaseminnnn1305 Bilmym ya herkesin farklı bence ne yediğimizle cinsiyet eşleştirisi cok sacma oluyo 😊 tabi benim görüşüm
edis22 Tugcenkkk ilk 3 ay sadece eksi yedim. Tatli dilime bile suremedim oysa normalde tatli asigiydim. Nur topu oglum olucak insallah. Demek neymis ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi yanlismis🤭. Hanimlar aserme sadece annenin vucudunun eksik oldugu seylerden ibarettir. Cinsiyetle hic alakasi yok artik bunu bilin🤦🏻♀️
Merve_balaban123 Tugcenkkk canim Çin takviminde bende de erkek çıktı makas bıçak ta erkek çıktı tuz fekan onlarda hep erkek çıktı ama bebişim kiz senin ne zmana geliyor doğumun kac haftalik sin
ebru2871 Tugcenkkk çok fazla tatlı yiyorum ve kızım olucak ablamlar kız çocukta sürekli turşu aşermişti ben hiç aşermedim turşu ama çikolata dondurma vs çok canım çekiyor
Reyhan_rr Tugcenkkk Ben hep ekşi,tuzlu seven biriydim tatlı pek çok yemezdim çook az.Hamileliyimdede ilk 2ay yarim ancak ekşi,tuzlu yedim ama 2ay yarimdan sonra tatlıyıda çok yiyorum seviyorum ama ekşide yiyorum ikiside bi arada.Cinsiyyetimiz Erkek☺️
Somerkadir4 Tugcenkkk valla gerçek mi bilmem ama oğlumda aşırı tatlı yedim kızım da ise ekşi ve acı yedim 🥰
Elif9292 Deryac vallahi benimde deli gibi cig kofte yedim ilk haftalarda mide bulantisi baslayincada eksiden tiksindin tatli yiyorum hep sonuc KIZ 😁
nazlibs Smyye1B ay bende aynı sizim gibiyim hep kız hissediyorum bekarken gelen hediyeler hep kız bebek hediyeleri, bende cinsiyet tahmini yaptırdım ama henüz belli değil siz kime yaptırdınız acaba tahmini ?
Smyye1B nazlibs Tahmin yaptırmadım canım 15ci hafta erkeğe benziyor dedi doktorumuz 16da kesin erkek dedi detaylı ultrasonada 2 kere girdim 2side erkek dedi 😇
Mervepera Tugcenkkk alakası yok canım ben hep tatlı yedim ki öncesindede tatlici idim kız 🤭 herkes erkek dedi ama kiz🤭🤭
nazlibs Smyye1B Anladım canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin 🙏🏻 Önemli olan sağlıklı olmaları cinsiyet 2.planda 🥰
Suna21 Tugcenkkk Benim ultrason burda herkes kız dedi bende bıçağa oturdum bilmiyorum Hayırlısı olsun 😘😍
Pelinnn7 Tugcenkkk ilk başlarda canım deli gibi limonlu ayva istemişti çok yedim şuan sürekli tatlı istiyor kızım olucak 😂