eliiif_ Tugcenkkk ben çok ekşi yedim ve oğlum olucak inşallah 🤷🏽♀️🧿 pek alakalı olduğunu sanmıyorum aslında
Merali010157 Tugcenkkk ben hep ekşi şeyler canım çekiyordu turşu acı salata limonlu marul herkes kızın olcak dedi ama erkek cinsiyetiniz bunun asermekle alakası yok ve tatlıdan tiksinmistim
Hafize3536 Tugcenkkk yok ya ben hamileliğimin başından beri hep tatlı yedim en cok elma yedim mide bulantımı alırdı herkes erkek yapacan sen diyorlardı ama kız oldu aslada ekşi yemedim bahtın inanç bence
Ozlemkrsn Tugcenkkk benim kiz olucak inşallah ama ben baslarda ekşi ve surekli canim kisir vs çekiyordu şimdi 29 haftaligim yaklasik 3 haftadir surekli tatli yiyorum😝
haklisinesracim Tugcenkkk İlk çocuğumda ekşi aşermiştim kızdı. Bunda da aynı şeyleri yaşıyorum ama oglanmis pipi gösterdiler geçen gün değişmezse bilmiyorum. Yani bende tutmadı aynı şeyleri aserdim veya aynı şeylerden tiksindim gitti biri kız biri oğlan oldu
Bdvdhdk Tugcenkkk aynen öyle canım ilk kızıma hamileliğimde ilk 3 ay kafamı yastıktan kaldiramadim bu kızimda maşallah sanki hamile değilim mide yanması dışında 😀
Tanemveannesi_ Meryemcansever evet 🥰 memnun oldum ❤️ sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 💓💓