Mrvdk1- Tugcenkkk tatlıların adını çikolatanın tadını unuttum o dereceyiz😂 tuzlu ekşi yiyorum bende cinsiyetimiz kız🌸❤️
Demhat Suna21 ben de erkek hissettim. Ama bu nub denilen şey de kız gibi bilemedim. Ama ben de öyleydim herkes kız dedi. Annenin hisleri bence önemli.Bi kişi güzel tahmin ediyor bence. O beni doğru bildi. @Mizgin09
Hanzadebebek Ben hamilelikte önce elma yemezdim şimdi hergun canim elma çekiyor. Tadı da yok ekşide değil en belirsiz benimki galiba 🤗 10 haftadan selamlar
Suna21 Demhat bana @Mizgin09 kız demiştiniz sanırım bende hep erkek hissediyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri hayırlısı olsun 1 kızım var oğlumda olsun istiyorum tabii Allah ne nasip ederse sağlık ön planda ❤️
Nazirebulut34 Tugcenkkk Yok bacim ben tursuyu limonu cerez yer gibi yiyordum ye eksiyi cikar Ayşe’yi demisler ama benimki erkek ve tatlidan tiskinmiştim
Deleted4445656 Tugcenkkk instgramda Çeşnigir belirleme melek var işin piri 6-7 haftalıktan bile tahmin ediyor hepsi doğru çıktı isterseniz baktırın
Demhat Tugcenkkk ben de aynı sizin gibiydim, kalça ağrım 16-17. Jafta arasında çok çok azaldı.darısı sizin başınıza. Sürekli ekşi yiyorum hararet gelşyor resmen. Bir de ben sürekli erkek hissediyordum en başından beri bence anneler hissediyor. Bugün erkek olduğunu söyledi doktor
Linakent Tugcenkkk hamileliğimin başında tatlıdan tiksinmiştim sürekli turşu yiyordum şimdi deli gibi tatlı yiyorum 39+6 olduk kızımız oluyor 😅✨
Mavi010518 Tugcenkkk Bı kaç kişiden ve kendimde yaşadığım için şöyle diyebilirim ekşi ve tuzlu hamileliğin başında yiyip tatlı hic yada çok nadir canınız istiyosa erkek oluyo
Mlk_ygtali Tugcenkkk 3.ayimdan 5.ayima kadar her gece uyumadan önce 1 tane limonu tuzluyup yedim 2 3 tane bile yiyebilirdim ama tansiyonumla oynar diye bitaneyle idare ettim gün icindede hep eksi mandalina yedim amaaa 6 aylikken oğlum olacağını öğrendim 😂 5.ayimdan sonra amaa hic eksi yiyemedim hep tatli yemeye basladim bi tuhaf yani😂😂
neval270071 Tugcenkkk bence onunla alakası yok hep ekşi yiyorum acı çok seviyorum tatlıdan midem bulanıyordu 👶🏻 erkek 😇
Sebugsy Başlarda hep ekşi ve tuzlu yiyordum tatlı asla istemiyordum , şimdi 10+3 üm tatlı canım çok çekiyor hepsinden karışık yiyorum diyebilirim🙈 cinsiyet hakkında fikrim yok sizce fikri olan var mı durum ile ilgili 🥰