minnosveannesi96 Kızlar neler aldınız neler kullanışlı oluyor bilginiz var mıı ne giydircez bebişlere doğunca 🥰
funnymummy minnosveannesi96 Ağustos 22 doğum görünüyor cinsiyeti de öğrenmedik daha 😂öğrendikten sonra belki almaya başlarız 😂
tazebiranne_hg04 minnosveannesi96 2 tulum takım 2 normal alt 5 zıbın aldım bir kaç kısa kollu takım alacağım sıcak olursa uzun kollu ince şeyler de havaya göre giydireceğim henüz yeni başladık o zamanda kundak için ince müslin bez aldım böyle şimdilik 🌸☺️
Mysaa minnosveannesi96 benim Ağustos ilk haftası olur sezaryan cnkü diğer oğlumda Ağustos 12 dogumlu ben zıbın şort takım giydiriyordum aksamlarıda cıtcıtlı uzun kol body canım gündüzleri sıcak oluyor bebeklerde isilik oluyor ince penye olan zıbınlardan birkaç tane 3 -6 ay al yeterli olur altına da pijama olarak sonrasında 6-9 ay kışlık gibi alırsın birde bebek yeleklerinden 2 tane de olsa enaz al canım kullanıslı oluyor ev içinde 😊
Toprak-Elif Ben hala bir şey almadım… Biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum… Ağustos 20 ’de nasipse bizimle…
gulsererkan Hiçbirşey almadım ben daha ne giydirilir bilemediğim için, ama müslin takımlardan almayı düşünüyorum kısa kollu yerine ilk 40 gün kısa kollu giydirilmez üşür diyorlar.
Toprak-Elif gulsererkan Sanırım sonrasında da kısa kollu giydirme vaktimiz olmayacak… Eylül de hava değişir…
gulsererkan Aynen bende öyle düşünüyorum ama, herkesten Bi fikir çıktığı için insanın aklı da karışmıyor değil 🤷🏻♀️
Busssx funnymummy Benim de 22 Ağustos yarın 18 haftalık oluyoruz bizim cinsiyet falan herşey belli siz kontrole mi gitmediniz yoksa göstermedi mi bebiş kendini 😅
Mrvdk1- funnymummy yaa bizimde Ağustos 22🥲 ama çok değişir diye düşünüyorum vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
Tugbashn funnymummy malesef yurt disi cok gec soyluyo cinsiyeti bende carsamba ogrenecegim insallh 19 haftalik olduk
funnymummy Busssx 20. Haftada öğreneceğiz canım yurtdışında daha önce söylemiyorlar yasak 😂olsun kesin öğrenmiş oluruz aynen inşallah 18 haftalık oluyoruz sizin cinsiyet nedir 😇
Grkmkrkmz48 Toprak-Elif evet canım henüz bisey almadım nisan da almaya basliyim diyorum 3cu benim :) 3 ude kiz 💐
minnosveannesi96 Mysaa benimde doğum 6 Ağustos gözüküyor canım ilk bebeğim ve çok tecrübesizimm ne nasıl giydirilir hiç bilmiyorum o yüzden yardımlarını bekliyorum 😍
Mysaa minnosveannesi96 yenidoğan kısa kollu giydirilmez diyenler var ama canım uzun yarım kolda bile boyundan başlıyor çocuk kızarmaya yer yer değişir bu durum ama bulundugun ev konum olarak da sıcaksa daha çok zıbın tercih edersin 2 tane muslin örtü al uyuttunca ustunu örtersin aksamlarıda uzun kol canım inçe pamuklu olanlardan 😊 sadece hastane çıkışı olarak uzun kol al ki öyle bile terliyolar 😊 ben 3 tane hastane çıkışı almıstım yetmişti zaten giydiremedim bile hemen. Buyudu kısa kol giydirmekten 😊 birde dediğim gibi yelekler daha çok 3-6 6-9 olarak terch et sonrasında da Kafana göre alırsın 😊
Hmyrrr minnosveannesi96 aslında yaşadığın şehire göre hareket etmelisin. Ben sivastayım agustos başı gorunuyor doğum. Ama burda eylülde kış başlıyor zaten bu yuzden kısa kollu almadım. Eğer sıcak yerdeysen isilik olmasın biraz daha ince şeylerden de almalısın.
Feyza-nur minnosveannesi96 ağustos 18 doğum yaptım evim cok sıcaktı ince alt üst takımlar giydirdim ilk 1 ay sınra kıs geldi bence Çok çok yazlık alınması gerekmiyor
minnosveannesi96 Feyza-nur tulumlar falan yazın kullanışlı oluyor mu benim evimde cok sıcAk oluyor gece yatarken ne giydiriyordunuz mesela benim ilk doğumum olacak 6 ağustos gözüküyor doğum