Hlycngz Ali isminin yanına yakışacak isim önerileriniz neler kızlar karar veremiyoruz bir türlü😕hiçbir isim içime sinmiyo
deryarslan00 Hlycngz bende Ali Eymen istiyorum benimde babamın adı Ali geçen yıl kaybettiğim için koymak istiyorm Kızım olursa da Eylül ona da uysun diye Eymen düşündüm 🥰
Hlycngz Melek2424 aslında ilk düşündüğüm ali aras ve ali demir di ama emin değilim😅kızımın adı nehir uyar dedim ama bilemiyorum ne zormuş erkeğe isim bulmak
Melek2424 Hlycngz evet kız ismi cok kolayda erkek zor allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım 🥰🥰🥰🥰
Hlycngz Neva09 aslında iki isim sevmiyorum ama eşim cok istiyo babasının adını koymayı ali de güzel ve kısa oldugu için kabul ettim yanına içime sinen bi isim olmadı
Hlycngz deryarslan00 başınız sagolsun mekanı cennet olsun babacıgınızın cok güzel ali eymen eylülde ☺️
Melek2424 Hlycngz amin canım bn bu ay beş haftalık gebeliğimi kimsayal gecti işallah bir dahakine işallah olucak ikinci çocuğum 17yaşında kızım var birde ona kardeş olsa
Hlycngz Melek2424 oo maşallah 17 yaşında güzel ömrü olsun inş olur bir kardeşide rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻