Bisusbi Mercimekm tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ben ilk üç ay kesinlikle anne yanı beşiği olması gerektiğini düşünüyorum. bizler yeni doğum yaptığımız için eyilirken zorlanabiliriz. Ayrıca ilk üç ay bebek çok sık emzirilmesi gerekir gece de dahil bunun içinde daha rahat olacaktır. Masraf etmeyeceğiniz hem anne yanı olan hemde beşik olan yataklar var onlara bakabilirsiniz.
Sinoooom Mercimekm o size kalmış tamamen ben uyku esnasında da bebeğime zarar veririm yada elim çarpar diye aldım hiç değilse yanıma koyarım mantığında 🙏🏻 Normal sallanan beşikte olur gerekli mi gereksiz mi siz karar verin
Bayancorek Mercimekm Ben direk oda yapacağım için ilk 4 ay yatması için minik bir şey bakacağım yatak odam küçük çünkü. Bulamazsam da idare ederim bir şekilde anne yanı almayacağım. 🌸
AysunUgur Mercimekm ben ahşap beşik aldım, anne yanı da olabiliyor, en rahat o olur diye düşündüm, geceleri yatağımın yanına almayı düşünüyorum rahatlık açısından
Sedabezirkan Ben ilk bebegimde kullandım cok rahat kesinlikle, sonra 8 aydan sonra Montessori yer yatağına gecirdim
Sgnn Mercimekm en güzeli anne yanı park yatak bence. Hem daha uzun süre kullanılıyor hem aynı işi görüyor
Cicilibicili Mercimekm gerçekten aldığım en mantıklı şey anne yanıydı diyebilirim. Çok rahat oldu benim için