Imasleeper Ozum12 ay daha başındasın ❣️ Bende üçte sandımm senii. Sen daha alışma sürecindesin ☺️ Bulantın çoksa doktordan prilam iste, mide yanman için rennie duo şurup iyi geliyor.😌
Ozum12 Imasleeper evet prilam kullanıyorum aile hekimim sağolsun fazladan yazmış iki kutu yazmış aldım ama karmaşık duygulardayım galiba dediğiniz gibi alışma sürecindeyim 🥰
dezgi Ozum12 ben 14+1 oldum resmen 13. Haftanın başında bulantısı bitti aşırı enerji geldi 😍 ben yaşayacağım galiba bu balayı dönemini ❤❤
Eda_65 Ozum12 ben 25+6 haftalığım son bir haftam kaldı inşallah ama kalça ağrım var biraz onun dışında iyiyim çok şükür👼🏻🧿
dezgi Ozum12 Aynen oluyor hatta öyle olunca da üzülüyorum 😂 ilk hamileliğim benim o yüzden karışık duygular içindeyim 😂
Gmz-aykt Ozum12 ben de 15+2 sadece bel ağrım var bazen hamile değilmişim gibi hissediyorum çok değişik cildim çok kurudu göbeğimde kaşıntılar başladı doktora danısicam ama mide bulantısı falan kalmadı
Ozum12 suleesrky açıklamalı yorumunuz için teşekkür ederim 🤩 az kalmış annesi Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🐣
Ozum12 munevveralakaya46 çoğu gitmiş azı kalmış annesi bebişlerimize bir adım daha yaklaştığımız hergün çok güzel 😍Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🥰
Gmz-aykt Ozum12 benim 12nci haftadan beri azaldı aslında doktor normal demişti ozaman merak etme bu hafta gidicem bende kızımı görmeye 🧿🙏❤️
Ayse254 Ozum12 bence 2. Ve 3. Trimester balayı 😂 36 haftalığım daha yeni yeni başlıyor sıkıntılar ama ilk üç ayım kadar zor olamaz 😂