Mhulya011 Her bebekte farkı mı yoksa erkeği kızı değişik bir hamilelik mi oluyor. Bulantısı yemesi içmesi farklı yada hepsinde aynı olan var mı?
Smyye1B Mhulya011 0 hamilelik belirtisi ne kusma ne başka birşey hiç bişey yok erkek bebek bekliyorum inanılmaz rahat Bi hamilelik geçiriyorum hamile gibi değilim 🧿😅
Denizpyraz Mhulya011 oğluma hamileyken ilk 3 ay boyunca mide bulantısı kusma yaşadım her sabah. Suan ikinciye hamileyim 4 haftadaki daha çok yeni ama sıfır bulantı suan. Cinsiyet ile ilgili varmidir bilmiyorum 🤣
Bebetoveannesi Kızım da yedi ay boyunca kustum şimdi henüz cinsiyeti belli değil yoğun bulantı va kusma yok prilam yazdı doktorum o kadar iyi geldi ki 12+3 teyim unuttum hamile olduğumu ☺️
Mhulya011 Bebetoveannesi ya ben de kızımda sabah hemen kusuyordum geçiyordu şimdi sürekli bulantı hiç birşey yiyemiyom nerdeyse
Smyye1B Mhulya011 Sadece 12.ci haftamda 1 gün içinde 3 kere çıkarttım ondada hastanelik oldum 1Hafta yattım besin ve sıvı kaybı oluşmuş 1 gün içinde. Bebeğin gelişimi gerilemesin diye yatış vermişlerdi. 😇 O gün bugündür bir kere bile olmadı. Olmasında artık 26cı haftamdayım 😅
Ozlemsarap 15 haftalik olduk bir beyfendi bekliyoruz hala kusuyorum bulantiyla alakasi var mi bilmiyorum ama bulantin varsa bebek sacli olur diyorlar onu da gorucez artik
Ozlemsarap Mhulya011 yok bacım siz yolun basindasiniz bayağı değişen hormonlardan o bende de 6. Haftada baslamisti koku ozellikle allah kolaylık versin 🙏
Ravzaemine123 Genler le alakalı ben ce ben ilk çocuğunda migde bulantısı istifra bundada aynı 3 aylik olduk hala devamkeee doğuran kadar kusarım herhhal