Merve71 Merhaba bayanlar bugün kontröle gittim cinsiyet için.kendi doktorum izinliydi baska doktora gittim.lakin bebeğim yine gostermedi ama ben ısrar edince doktor büyük bir ihtimalle kız dedi.çünkü pipi yok boş sallanan birsey yok dedi.pozisyon itibari ile de kız dedi.üçlü teste girdim girmeden yürüdüm çikolata falan yedim şu içtim çocuk yamuk mus fazla hirpaladim sanırım hareket etmiyorda pek 😂 sadece ölçüm yapıldı cinsiyet yine yok.aceba doğru olabilir mi ?çarşamba kendi doktorum a gitcem de merak ettim 🤔
Patito__ Merve71 yani kesin erkek veya kesin kiz diorlr yoksa ona kadr inanma bnce bir kac kere sha gidip deismesse dogrudur ama 16. Hafta cok net cinsiyet goruluyor aslnda saklamadiysa arasi aciksa dogrudur
Merve71 Patito__ 3 defa oldu bu hep sakliyor bacağını kapatiyor .ilk gebeliğim rabbim.sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize lakin merak ediyorum işte 😊
Patito__ Merve71 sakliyorsa kesin degil henuz biraz daha bekle cnm bir sonrakinde veya deraylida en gec kesinlesir tbi insan merk ediyor ama bazi bebisler saklambac oynamayi sevior 😂 Allah insallah saglikla dogmalarni hayrli evlt olmalarni nasip etsin