hunilimom caglaolmeZ ilk hamileligim öyleydi kusma bulantı agri sizi hiç birseyim yoktu çok rahattı 😂
Ozlm0916 caglaolmeZ ne güzel işte canım senin yerinde olmak isteyen bi sürü hamiş var benimde belirtim hic olmadi merak etme bisey olmaz 😉😉
Deletedmom727271 Allahtan belanı mı istiyorsun bacım 😂😂😂 ne güzel işte. 🙈 İlk hamileliğimde bende hiç belirti yaşamadım normal 😊
caglaolmeZ ipekveatlas ay rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana da bol dua edin tüp bebek bir de çok korkuyorum
hunilimom caglaolmeZ tabi ister istemez hareket edene kadar her kontrolde acaba diye gittim ne bilim her tuvalete kan aradım 😂 ama hareketi hissedince 18-19 dan sonra hafta da bir sağlık ocağında kalp atışını dinlerdim
Toprak6565 caglaolmeZ Hiç korkma ben de sıfır belirti ile geçirdim. Göğüs hassasiyeti bile olmadı öyle çok aşırı büyümedi de göğüslerim. Normal yani. Ben de herkese soruyordum şu belirtin var mı bu belirtin var mı die. Hiç endişe etme keyfini çıkar 😉🤭
TugceArslan caglaolmeZ 4. Aya kadar hamile olduğumu unutuyordum ben. Erkeğe hamile olmamı bağlıyorum. Çünkü ilk kızımda bulantılarım oluyordu.
Kubraalkan611- Bende her seferinde orda mı acaba nasıl büyüyormu diye düşünüyorum hiç belirtim yok göğüslerimi kontrol ediyorum sürekli acıyomu diye 😂