Smyye1B Kızlar evimi karıncalar bastı 2 gündür yoğun şekilde geziyorlar kurtulmak için neler yapabilirim.
Simsim60 Smyye1B her yaz olue bende.tek çözüm şok da satılan karınca kovar tablet 25 tl gibi bişeydi.3 ay etkisi var
Deletedmom7373700 Smyye1B çiçekleriniz var mı ? Bazen onlardan gelebiliyor. Ya da evin görmediğiniz bir köşesine tatlı bişey düşüp kalmış olabilir. Onu kontrol edin. Tarçın ya da Türk kahvesi dökebilirsiniz bulundukları yere. Kokusundan rahatsız olup kaçıyorlar.
Smyye1B Anneoluyorummmm Süpürgeliklerin altından geliyorlar. Bi kaç gündür tek tük vardı önemsemiyordum ama bu akşam çoğaldılar. Öneriniz için teşekkür ederim döktüm bakalım altlara doğru inşallah giderler.
Simsim60 Smyye1B tuz karabiber limon herşeyi denedim gitmedi.karınca ilacı anlık etkili.ama tablet tamamen yok etti.
Smyye1B Deletedmom7373700 Çiçeklerimin bulundukları yerle çıktıkları yer çok ters onlara gelmiş olamazlar balkon tarafından süpürgeliğin altından geliyorlar. Evi de bilmiyorum daha önce oluyormuydu. Tuz döktüm onları dışarı taşıdılar 😅 Psikopat karıncalar 😅
Cansuzana Benim mutfağım da vardı kapı girişinde iki kaşık toz şeker yere koydum iki gün boyunca gelip toplanıp yediler gitiler bir daha o karıncaları görmedim yiyecekleri alıp gitiler bı daha da gelmediler. 😂😂