eezgitturk Ymrbgr123 renkte önemli canım kırmızı mıydı kahve mi? Bu haftada genellikle yerleşme kanaması oluyor ama yinede doktora görünmende fayda var canım . Bende 10. Haftamda kahverengi leke yaşamıştım
Limonzeytin Ymrbgr123 Acile gidin ve pruluton depor iğne yapılması önerilir kanama durdurmak ve düşük önlemek amaçlı. Progestan dozuda arttırablr doktorunuz 3aya kadar normal oluyo ama normal karşılanmıyor tabikide
Fenciz 6.hafta da kanamam oldu doktoru aradim bu dönemde normal değil hemen gel dedi canım progestana başladı hemen. Vakit kaybetme hemen doktora git
Fenciz Ymrbgr123 kanamam oldu doktora gittim hem hap hem iğne verdi onları kullandım birkaç gün daha devam etti fakat sonra geçti. 10 haftaligim ve hala kullanıyorum
Limonzeytin Ymrbgr123 Acile gidin ve pruluton depor iğne yapılması önerilir kanama durdurmak ve düşük önlemek amaçlı. Progestan dozuda arttırablr doktorunuz 3aya kadar normal oluyo ama normal karşılanmıyor tabikide
Tubabasik Ymrbgr123 benim.3 ay kadar geldi.progastan kullandım bir e en.son.doplas mıydı onu verdi en son durdu.