DorukEgee Anneoluyorummmm yaaa bu benii çok mutlu ederrr ❤️❤️❤️😍😍 Allahım kucagımıza almayı tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah yinee konuşalımm 😍😍❤️
DorukEgee Anneoluyorummmm amin inşallahh 😊😊😊 ilkk heyecan mı benim ilk uykularım kaçıyor ❤️😊 kilomuz boyumuz ne alemde 😊❤️
Anneoluyorummmm DorukEgee İlk heyecan 🥰🙏 Çok merak var doğumda neler yasıcam diye korkmuyorum da🤭 kilomuz 3670 di boy 50ydi grcen hafta 🥰 Siziiiiiin
DorukEgee Anneoluyorummmm merak kimde yokki 35+6 da 3300 51cm di Çarşamba yine gidicem bakalım ne kadar büyümüşş oğluşumm 😊❤️
Anneoluyorummmm DorukEgee maşallah size de ben de persembe gidiceeeeeeem 🥰 ama biz 3 hafta falan önden gittik şuan kg almıyor doktor normal dedi bakalım bu hafta almış mı
Fatma0 Gzm23 27 haftadan itibaren büyüme vardı artık ikisi de içimde fazla büyüdüğü için sığamıyorlar ve bu bana çok ama çok Dayanılnaz ağrı yapıyor 😞bugün de sabah zor oldu ağrıdan 😭
Fatma0 Gzm23 yok ikiz değil Amin İnşAllah vallaha evet hemde ne ağrı ne ağrı dayanılacak gibi değil sizde de mi var
Merve1850 UmutsuzPolyanna damar yolu agrı pompası nedir acaba .serum gibi ağrı kesicimi verecek benimde spinal olacak