Ozlemdrn Cinsiyet ne zaman belli oluyir birisinin burdan değil kaynanam dedi tanısı 9 haftalikkrn doktor erkek demiş oha dedjm yani ben 12 deyim 11 de doktor bize suan erken dedi tuaf doktor 9 haftada nasil belli oluyor
Snmckr Ozlemdrn net olarak 16 ve 20 haftayı bekleyin diyor doktorlar bazı doktorlar 13 14 haftalıkken de net konuşuyor ama değiştiği de çok oluyor o gerçekten abartı olmuş 9 haftalık ☺️
Canpolat Ozlemdrn 9.hafta da organı bile oluşmamış oluyor acaba neyi organ olarak görmüş doktor 😀 16 dan sonrası doğruluğu net oluyor canım bende 16 da gidicem
zehraduman Ozlemdrn erkekse ve çok net şekilde gözüküyorsa bazen erken haftalarda söylüyorlar ben 17+5te öğrendim 😂 biraz daha beklese öğrenemeden doğuracaktım
3babymom İki çocuğumda da 12 haftada öğrendim şuan 13 haftalık hamileyim daha gitmedim 16 gibi gidicem inşallah ogrenirim
Sumoz Bana 13. Haftada kız ihtimalini vermişti 19. Haftada kesinleşti.. 9 haftalıkken nasıl söylemiş onu ya yok kese oluşur oluşmaz söyleseymiş 😂😂😂
Ravzaemine123 Canpolat aaaa canım sen nerden bilcen doktor bilmiş işte iddia etme ayol pipisi iste😄😄😄🤣