gokboru122 Hanımlar şu an çalışmıyorum öylesine ek gelir sağlamak istiyorum aranızda daha önce evde maske ,sabun vs paketleme işi yapıp ödeme alan oldu mu ? Olduysa şayet bende yapmak istiyorum önerebileceğiniz bir yer var mı başvuru için
bluees1207 gokboru122 bende istiyorum gerçekten sürekli çalışmaya alıştığım için zaman geçmiyor bu şekilde 😞 ama bu maske paketleme gibi şeylere ben internetten çok baktım hepsi dolandırıcı 😊 tanıdık biri olması lazım yada inalathaneyi gözünüzle görmeniz lazım
Yeliz6767 gokboru122 Ben gano excel yapıyorum hem ürünleri %100 doğal içinde kanser için kullanılan reishi mantarı var hem de satış yaptığınızda puanlar hiç silinmiyor belki duymuşsunuzdur düşünürseniz daha detaylı bilgi veririm 😊 ve destek de olurum ücretsiz eğitimler de var
Minigin_annesi0 Nereye başvuru yapmaya kalksak hepsi dolandırıcı çok belli 🤭 Ankara’da deterjan pazarı diye bi firma var banyo topu yapılıyo onu yapcaz biz çevremde 20-30 bin kazanan var ve paralarını hepsi aldı.
Cansuzana Yeliz6767 bu arada ne kadar kazandığınız ve her şeyi detaylı anlatirmisiniz benim işe çok ihtiyacım var
Deletedmom7373700 Cansuzana rica ederim 🙏🏻 Evet biraz zor bi iş. Ya geniş bir çevre olacak ya da takipçili sosyal medya hesabı 💆🏻♀️