Srdm Tugcemd daha görmedim geçen pazartesi gitmiştim doktor görünmez bir hafta sonra gel dedi yarın gidicem kısmetse görücez 😊🙏🏻
Deletedmom_7 Tugcemd düşük olması değilde düzenli artması önemli iki günde iki katı artması gerekiyor
Deletedmom_7 Tugcemd iki günde bir kan vereceksiniz eğer iki günde iki katı artarsa normal demektir 1500 olunca da keseyi görürsünüz.
Gmz-aykt Tugcemd düşük değil benim 90 çıkmıştı ama doktor için iki katı çıkması önemli iki gün sonra kan verdim az arttı sonra bida verdim az arttı sağlıksız olduğunu için iğneyle düşürdüm önemli olan sağlıklı artması
Gmz-aykt Tugcemd tam hatirlamiyorm ama mesela 180 olması gerekirken 150lilerde bı değer çıktı ama kötü düşünmeyin sizinki yükselir inslah🙏🙏
Deletedmom73711 Tugcemd 2 gün sonra baktırdım, 68 civarı çıktı. 2 katından fazla artarak devam etti ama 2 katı olmasada minimum %60 artış olması yetiyor zaten.🥰
Mom578988 Ozlemsarap ben ilk 42 ile öğrendim. 2 gün sonra 108 oldu. 2 gün sonra 269 oldu. Devam etmeli miyim hala kan vermeye acaba