La_Liberte Arkadaşlar doktorum magnezyum için ilaç vermişti ama kullanamıyorum. Maden suyu için de onların tuz oranı yüksek olabiliyor dedi. Bana tuz oranı düşük içeriği en güzel olan maden suyu önerisinde bulunabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim ☺️
La_Liberte Ozlemyvz biz de Beypazarı içiyoruz. Doktor öyle diyince kafama takıldı. Hepsine tek tek bakardım ama midem bulanıyor telefonda bir şey araştırınca. Belki bilen biri vardır ☺️ Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Deletedmom727271 La_Liberte Maden suyunun fazlası zararlıdır. Hepsinde tuz var. Oranlarını bilemem şuan. Günde 1 tane içmelisiniz. En iyi maden suları Kızılay ve bey pazarıdır. 😊
La_Liberte Deletedmom727271 çok sevmiyorum zaten günde bir tane içiyorum. Bazen de içemiyorum 🙈 ben de Beypazarı içiyorum sanırım ona devam edeceğim. Çok teşekkür ederim
hukukcuanne_06 La_Liberte içine limon sıkarak içebiliyosanız öyle tavsiye ederim ben de normal maden suyu pek içemezdim limon dilimleri ile güzel oluyo hem c vitamini de almış oluyorum. Beypazarı haricinde pek sevmem ben o yüzden mümkün oldukça Beypazarı alıyoruz
Neva09 La_Liberte sürekli maden suyu tüketenlerin arada değişiklik yapması gerekiyomuş içindeki mineraller farklı olduğu için ara ara değişiklik yapın Kızılay’ın magnezyum oranı yüksek diye biliyorum yeşil olanı.
AlevSysl Kızılay’ın sodyum oranı çok yüksek. Bir gıda mühendisi Beypazarinin sodyum oranının iyi olduğunu ve içeriğindeki minerallerin diğerlerine göre çok iyi olduğunu söylemişti.
La_Liberte AlevSysl yaaa bazı arkadaşlar da Kızılay önermiş 🙈 bir karşılaştırma yapayım. Teşekkür ederim
gamzecee La_Liberte Kızılay ve Beypazarı en yüksek sodyuma sahipler onlarda ödem olur ama Kızılay’ın Erzincan versiyonu var getir uygulamasında felan buluyorum ben hem sodyumu düşük hem magnezyum açısından yüksek maden suyu alırken sodyuma dikkat edip alın
Nskyhn La_Liberte sonuna kadar Beypazarı 😂 bizim orada yapılıyor. Bazen eşim başka marka alıyor kendimi hiç maden suyu içmiş gibi hissetmiyorum. Beypazarı her açıdan iyidir
Zambak55 La_Liberte şuan Kızılay içerken postu gördüm 😀 normalde ben pek tüketmiyorum dr zorunlu değil dedi bana hatta şuan sadece ımom içiyorum takviye başka bi mineral vitamin de kullanmıyorum Kızılay içerim genel de tavsiye ederim canım 👍🏻