Hilal2626 Kizlar selam dun bimden erzincN tulum peynir aldim canım çekti dun yedim sabah yedim sonra üstüne gözüm ilişti cig sütten yapılmıştır olgunlastirilmistir diyor bir zarar olur mu ### cok korkuyorum
Ozlemyvz Hilal2626 ben de bir ara çok yiyordum tulum peyniri sonra baktım çiğ sütten yapıldığı için gebelikte önerilmiyor bıraktım ben de☺️
Nazlii__ Hilal2626 birşey olmaz merak etmeyin şimdi ki yediğimiz hiç birşey doğal değil zaten yemiyor muyuz yiyoruz o yüzden çok takılmamak gerekir 🍀
Gzm23 Hilal2626 bende erzurum küflü peynir yiyorum inşallah sorun olmaz aslında doğal antibiyotik diyorlar o peynir için ama
CansuDRY Hilal2626 Evet, önemli olan olgunlaşmış olması. Market peynirlerinde yazar hatta. Şu kadar süre olgunlaştırılmıştır, diye. En az 90 gün olgunlaşmış peyniri güvenle tüketebiliriz.
Nur-01-35 Her gün sabah yiyorum o kastedilen başka peynir ya boys daha çiğ daha tam peynir olmamış hatta bidpna koyuyorlar . Bakteri açısından onlar zararli
Nur-01-35 Hilal2626 ben her gün yiyorum 😂 o anlatılan mevzuyu ben ilk hamileyken araştırdım da şuan tam hatırlamıyorum daha olgunlasmamais cig peyniri kastediyor o yasak dedim .